To små pizza’er

17. mar 2017

Pizza bagel er super nemt at lave og genial, hvis du har pålægsrester i køleskabet eller ikke kan beslutte, hvilket fyld du gerne vil have på din pizza. I stedet for én stor pizzabund, så skærer du en bagel over, kommer fyld på begge halvdele, varmer den i ovnen og spiser, så snart den er færdig. Med to halve kan du variere fyldet, og den kan klart anbefales at lave, hvis du har lidt spegepølse og ost i køleskabet.

 

Det skal du bruge til din pizza bagel

Bagel

Ost (revet, skæreost, gorgonzola eller hvad du har)

Smøreost eller pizzasovs

Fyld – for eksempel:

Kød: pepperoni, spegepølse, skinke, parmaskinke, kylling, oksekød, bacon

Grønt: peberfrugt, tomat, kartofler, oliven, salat

 

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær bagelen over og smør den med smøreost eller pizzasovs.
  3. Kom fyld og ost på, og sæt bagelen i ovnen.
  4. Bagelen er færdig, når osten er smeltet, og fyldet har fået lidt farve. Det tager omkring 6-7 minutter. Spis den, når den er varm – så smager den bedst.

 

Opskriften er rigtig god til børn

Vi har alle vores favoritfyld på pizza, og derfor er det smart, at man selv kan vælge, hvilket fyld man vil have på sin bagel i stedet for at blive enige om fyldet på én stor pizza. Især til børn er pizza bagels en god og nem løsning til aftensmad. Børnene vælger deres eget fyld, så de får det, de kan lide, og samtidig føler de, at de er med til at lave mad.