Billig overnatning i København

30. aug 2020

Hvis du skal på ferie i København eller skal overnatte i hovedstaden en dag eller to, kan du overnatte billigt på Danhostel Copenhagen Amager uden at gå på kompromis. Ved at benytte dig af billig overnatning i København har du derved flere penge til oplevelser og shopping, hvilket er superoptimalt, da byen byder på masser af interessante attraktioner samt brede muligheder for shopping. 

 

Central beliggenhed og gode faciliteter

At vælge at bo på Danhostel Copenhagen Amager er en god mulighed for at bo tæt på både lufthavn og metro samtidig med, at du får en komfortabel og god oplevelse med din overnatning.

Som gæst på Danhostel Copenhagen Amager har man både mulighed for at få eget bad, toilet og tv, men der er også muligt at få et værelse med delt bad og toilet på gangen 

Danhostel Copenhagen Amager byder på gratis wi-fi samt gratis parkering til alle gæster. 

 

Bred vifte af attraktioner

Amager, hvor hotellet er beliggende, har en bred vifte af attraktioner herunder Reffen, der strækker sig over 10.000 kvadratmeter. På Reffen kan man som besøgende opleve street food, men også andre attraktioner end mad, da der også gode muligheder for at få brugt den kreative del af hovedet i nogle af de kreative værksteder. 

Især som turist er det også rart at kende til det lokale ishus ved navn Ismageriet, som er kendt vidt og bredt for deres karakteristiske is ‘Nutellakiks’. Herudover bliver alle is i ishusets sortiment lavet med lokale råvarer. 

Sidst men ikke mindst skal Den Blå Planet også nævnet, hvilket er Nordeuropas største akvarium med ikke mindre end 7 millioner liter vand, hvilket er en attraktion, der både egner sig for børn og voksne. Den Blå Planet består af flere forskellige bassiner ved navn Ocenantanken, Koralrevet og Afrikas øer, der alle består af forskellige arter af fisk og dyreliv.