Hvad kan du lave i København?

23. aug 2017

Der er altid et sjovt og underholdende arrangement at tage til i København. Her kan du få et overblik over, hvad der sker i den kommende tid.

 

Det rige kulturliv

Hvis man spørger en indbygger i en hovedstad, hvad der adskiller dem fra indbyggerne i resten af landet, så vil svaret nok være, at de bruger flere penge på kultur – uanset om den pågældende så bor i London, Paris, Berlin eller København.

Storbymennesker elsker at bruge byen, og det gælder også (og måske især) københavnere. Vi går til koncerter, kunstudstillinger, festivaler, teaterforestillinger, litteraturoplæsninger og debatarrangementer.

 

Få et overblik

Men hvis du er helt ny i byen, kan det være svært at overskue, hvilke events og arrangementer, man skal vælge mellem, og hvor man finder dem henne. Heldigvis har vi samlet en liste over de fedeste arrangementer, som vi opdaterer løbende, så du altid kan vide dig helt sikker på, hvor det sner.

 

Noget for alle

København er en mangfoldig by, især når det gælder byens kulturelle tilbud. Derfor kan du helt sikkert finde noget, der passer til dig – uanset om du er til de små nichefilm i Cinemateket, ballet på Det Kongelige eller fodboldkampe i Parken.