Bliv tilfreds med skolefoto

02. dec 2019

Har man ikke ordentlige billeder fra sin skoletid, kan det være til stor fortrydelse senere. Derfor er det i den grad værd at overveje, om man ikke burde hyre en professionel skolefotograf, når billederne af klassen, lærerne og eleven skal tages.

 

Traditionen tro

Vi har nok alle været gennem en lang række skolefotodage, mens vi er gået i skole. Man tager pænt tøj på, og inden man går ud ad døren, fortæller ens mor dig mindst fem gange, at du skal huske at smile, når fotografen siger til. Og uanset om de billeder blev grimme eller gode, finder de fleste stor glæde i at grave de gamle skolefotografier frem og mindes barndommen og det hyggelige kaos, der ofte herskede på skolefotodagene.
Flere vælger dog i dag en professionel skolefotograf fra, da man i dag selv kan tage gode billeder med sin telefon. Men det er en skam af mange grunde!

 

Fordelene ved en professionel skolefotograf

  • Uanset hvor mange selfies og naturbilleder du har taget med din telefon, har en skolefotograf en snilde og professionel tilgang, du sjældent selv kan leve op til.

 

  • Du kan måske huske al det udstyr, skolefotograferne altid stillede op, når der skulle tages billeder. Det er udstyr, der alt sammen er med til at gøre billederne så gode som muligt, og det er udstyr, man sjældent selv har liggende derhjemme! De professionelle fotografer har dermed en masse professionelt udstyr, der alt sammen giver et bedre resultat.

 

  • Skolefotografer har taget billeder af utrolig mange børn gennem deres karriere. Derfor ved de ofte, hvilken vinkel, der er bedst, og hvordan man får børnene til at kigge ind i kameraet og smile, når de skal. Har man ikke erfaring med dette, kan det være svært at få et barn til at fokusere på en linse.

 

Professionalitet fra start til slut

Vil man være sikker på at få taget nogle gode billeder, kan man kontakte Frandsen Fotografi. De har hjemme i København, men udfører opgaver til skoler i hele landet.

Når Frandsen Fotografi bookes til en fotografering, er det fem professionelle medarbejdere, der møder op. Holdet består af to portrætfotografer, en klassefotograf og to assistenter, der har hver deres forcer, og som alle hjælper til, så skolen får det bedst mulige resultat. Virksomheden kommer selv med alt det nødvendige udstyr og stiller studiet op, hvor det passer. Medarbejderne er vant til børn og ved dermed, hvordan de skaber en let stemning på klassebillederne samt på portrætterne. De kan tilmed tage billeder af lærerne samt de andre medarbejdere, hvis det ønskes.

Kontakt Frandsen Fotografi i dag på telefon +45 27 20 27 06 eller på mail foto@frandsenfotografi.dk og hør mere om, hvad de kan tilbyde dig.

Virksomhed: Frandsen Fotografi