Sådan finder du en tandlæge med studierabat nær dig

31. mar 2020

Dette indlæg er sponsoreret.

Som studerende kan det være svært at prioritere tandlægebesøget, da budgettet er stramt, og ofte bliver det så det regelmæssige besøg ved tandlægen, der glipper.  

Derfor skal du finde dig en tandlæge, der tilbyder studierabat, så et besøg hos tandlægen ikke gør nær så ondt på pengepungen. Løbende tandkontrol kan i høj grad betale sig på den lange bane – både økonomisk og i forhold til dine tænders sundhed. 

Prisen på de løbende tandkontroller er fastsat, men hos mange tandlæger kan du få rabat på de frie ydelser. Frie ydelser er større indgreb, f.eks. hvis du skal have fjernet en visdomstand, have en rodbehandling eller lignende. 

  

Spar penge på tandlægen og få råd til alt det sjove 

Der er altså mange fordele ved at gå til de regelmæssige tandlægebesøg. I længden kommer du til at spare penge, og du undgår, at du pludselig står med en stor og uventet regning som følge af de tandlægebesøg, du sprang over.  

Desuden er det en god ide at lægge et budget. Tænk de regelmæssige tandlægebesøg ind, så det aldrig kommer som en uventet udgift sidst på måneden. På den måde får du råd til alt det sjove, som man gerne vil bruge sine penge på som studerende – uden at have ondt i tænderne.  

 

Kontakt en tandlæge med studierabat 

Find en tandlæge med studierabat i nærheden af dig. Hvis du f.eks. bor i nærheden af Fredensborg, kan du finde en dygtig tandlæge med studierabat. Her kan du som studerende få 10% i rabat på de frie ydelser.  

For at opnå rabat hos tandlæger, der tilbyder studierabat, skal du altid kunne dokumentere, at du er optaget på en SU-berettiget uddannelse. Så husk dit studiekort eller anden form for dokumentation.