Sund kantineordning på skolen

03. apr 2019

Det er i de fleste kantineordninger muligt at få sund mad – men oftest har medarbejderne også mulighed for at vælge alternative løsninger, som ikke nødvendigvis er sunde. Det er specielt et problem, fordi det sunde valg ikke altid er det nemme valg… Det kender vi alle vel til!

 

Det sunde valg skal også være det naturlige valg

Selvom mange kantineordninger har sund mad, er udvalget af mad med for meget fedt og salt også stadig for stort. Med andre ord har medarbejderne i høj grad mulighed for at vælge mad, der ikke gavner den sunde kost. Et usundt udbud af mad i kantineordningen kan sætte en stopklods for, hvor meget sund mad, der ligger på tallerknerne i kantinen. Med et udbud af mad, der i stedet udelukkende er sundt og velsmagende, bliver det sunde valg også det naturlige valg. Da sund mad øger overskuddet i hverdagen og sikrer tilfredse medarbejdere, er der derfor ingen grund til at gå på kompromis med madkvaliteten i din virksomhed. Medarbejderne har i dag mere brug for en økologisk, bæredygtig kantine frem for klassiske usunde retter, som stadig er at finde i mange kantineordninger.

 

Sund kost baner vejen til sunde medarbejdere

En sund kantine kan sagtens tilbyde medarbejderne massevis af gode smagsoplevelser. En varieret, sund kost er godt for både produktiviteten og arbejdsglæden, så hvorfor ikke sørge for, at din kantineordning er i stand til at imødekomme disse fordele? Den sunde mad i kantinen vil formentlig også resultere i færre sygedage, så der er massevis af elementer, der gør, at du bør overveje, hvad der er at finde i kantinen i frokostpausen. Der er derfor ingen grund til at tøve med at finde den rigtige frokostordning for dig og dine medarbejdere. Sund kost kan nemt være varierende og velsmagende, og dine medarbejdere vil formentlig sætte pris på en ny, sundere hverdag.