Vil du også tage på SU-venlig ferie i Danmark?

09. nov 2018

Har du heller ikke råd til 5-stjernet og Piña Coladas?

Fuglene pipper, solen skinner og den danske natur står i fuldt flor. Du har lige fået sommerferie, og venner, kollegaer og familie er efterhånden begyndt at stå på flyvemaskiner mod diverse eksotiske destinationer. Du tjekker din konto – gad vide hvor langt de 3.000 kroner rækker, som er tilbage fra SU og studiejob efter de faste udgifter er betalt?
Du tjekker flybilletter og hotelpriser på et utal af destinationer, men erkender langsomt og bittert, at det heller ikke bliver i år, at du får et billede på en pink, oppustelig flamingo med en Piña Colada i hånden og selfiestangen i den anden, mens du plasker rundt i en pool i Sydspanien.

 

Gør Danmark til din rejsedestination

Men før du graver dig helt ned i et hul, så læs lige med her. Du behøver nemlig hverken all-inclusive hoteller, fyldt med blegfede nordboere, slaskede drinks og pommes fritter fra den såkaldte autentiske restaurant for at få en fed, meningsfyldt og uforglemmelig ferie.

Tag i stedet vennerne under armen og kør ud i den danske sommer og slå jer ned på en af de mange, charmerende danske campingpladser, der findes landet over. Du har måske været med familien på camping på Tunø eller lejet sommerhus i Blokhus, men Danmark gemmer på mange små perler, såsom storslået natur, smukke badesøer, fyldig skov, hvide sandstrande, og ja – alt hvad en dejlig ferie skal indeholde!

 

Mad over bål og billig vin

Lån mor og fars bil, mens de alligevel ridder på kameler et sted i Ægypten, sæt jeres yndlingsmusik på bilradioen og kør afsted på camping med telt, trangia-sæt og liggeunderlag. Gør som Rasmus Nøhr – spis mad fra bål og drik billig rødvin, mens du med dine bedste venner oplever, hvad vores ganske land har at byde på.

Hvor I skal tage hen, afhænger helt af, hvad I gerne vil. I kan fx vælge en campingplads tæt på strand, skov og by, såsom Grenå Strand Camping, der ligger direkte ud til Jyllands bedste badestrand, eller kør længere vest på og opleve klitter og vild natur.

I kan kort sagt variere jeres campingferie lige som i vil, og kan budgettet klare lidt mere end telt og det gamle liggeunderlag fra folkeskolens lejrture, så lej en lækker campinghytte, og få en snert af luksus på jeres SU-venlige ferie.

 

Camping hitter!

Flere og flere unge vælger at tage på camping af flere årsager. Det er både er en billig måde at holde ferie på, når man er på SU, og mange har fundet ud af, at det danske land faktisk har meget mere at byde på end de fleste tror. Desuden lever vi i en tid, hvor meget handler om materialisme, flest likes på de sociale medier og overdreven luksus, så flere og flere vælger at gå i den modsatte retning. Det er for mange derfor blevet populært at gå tilbage til rødderne, og mange finder glæde i at sove under åben himmel, ro i kano i den danske natur og lave mad fra bål.

Tag din kæreste, dine bedste venner eller din familie med under armen, slå jer ned på en hyggelig campingplads og få en spændende, hyggelig, billig og meningsfyldt ferie sammen!