Få gratis synsprøve

30. sep 2019

Går du og døjer med ondt i hovedet eller koncentrationsbesvær? Har du overvejet om det kan være dit syn, der skaber denne irritable smerte på arbejde eller i skolen? Der findes nogle tips, der kan hjælpe dig bedre på vej i opdagelsen på, hvad der går og irriterer øjnene eller hovedet i hverdagen. Læs med her, hvis det kan have relevans for dig.

Det opleves oftere og oftere at folk i dag går rundt med synsproblemer. Det kan skyldes mangel på selverkendelse eller blot manglende viden i forhold til, hvor vigtig en rolle vores syn spiller i forhold til resten af vores sanser.

 

Det er gratis!

En syntest er i dag flere steder gratis, og bør være noget mange flere fik tjekket jævnligt. Er du i familieslægt med enten medlemmer, der har haft enten gråstær, diabetes eller forhøjet blodtryk, så bør du får tjekket synet lidt oftere. Opdages svækkelse på synet i god tid, kan man i dag gøre utrolige ting, der gør du beholder dit skarpe syn i mange år. Symptomerne for du bør tage en synstest kunne være:

  • Svært ved at se i mørke
  • Hovedpine
  • Omstillingsbesvær
  • Slørret skrift

Oplever du noget af ovenstående anbefales et synstest varmt. Opdages det i god tid findes der i dag flere forskellige laserbehandlinger, ikke-irritable kontaktlinser og meget mere, der kan stoppe svækkelsen på synet.

 

Få lavet din synstest i dag

Flere og flere optikere forsøger at få folk ind til synstest, netop fordi det i flere og flere tilfælde opleves at svækkelsen af synet opdages senere end det skal. Med dygtige optikkere og moderne teknologi er det kun dig, der mangler som ansvarstager for at sikre synet i endnu flere år. Besøg derfor din optikker, hvis du har den mindste mistanke. Det kan gøres gratis hos mange af de lokale optikkere.

 

 

Virksomhed: OLIVARIUS OPTIK ApS