Tandlæge med studierabat

23. dec 2019

Det er vigtigt at have en god tandsundhed – også som studerende. Pengene er dog ofte små, når man læser. Derfor er der mange unge mennesker, der går på kompromis med deres mundhygiejne – og dropper det årlige tandlægebesøg. Noget, som de fleste fortryder senere i livet, når de bøvler med deres tænder. Derfor er det vigtigt, at du får besøgt tandlægen regelmæssigt, så tandsygdomme og andre tandpiner bliver forebygget eller taget hånd om i de tidlige stadier. Der findes faktisk en del tandlæger landet over, som tilbyder unge mennesker studierabat. Der er f.eks. tandlæge i Sønderborg, der har fokus på unge og deres økonomi, og derfor imødekommer tandlægen de unge ved at tilbyde dem studie rabat.

Mange unge har den indstilling, at hvis de ikke har nogle gener, betyder det, at der ikke er grund til at besøge tandlægen. De regelmæssige tandlægetjek er dog med til at forebygge tandskader og -sygdomme – udebliver man fra disse tjek, er risikoen for mere alvorlige sygdomme senere i livet større.

 

Hvilke krav er der ofte ved studierabat hos tandlægen?

På de forskellige tandlægers hjemmesider kan du læse nærmere om, hvilke priser de hver især tilbyder. Der er ofte en fast pris eller fast rabat til studerende, og her kan du med fordel sammenligne priser, inden du finder en tandlæge. Derudover er det selvfølgelig påkrævet, at du medbringer et gyldigt studiekort. Nogle steder kan du også blive bedt om at påvise, at du er aktiv som studerende. I den forbindelse skal du vise din indskrivningsblanket, som du kan hente på din skoles hjemmeside med dags dato på. Er du i tvivl om, hvordan du får sådan en blanket, kan du kontakte din skole.