Tandlægebesøg som studerende

30. jan 2018

Er du også stoppet med at gå til tandlæge, efter du selv skal betale?

Det er dyrt at gå til tandlæge, og derfor er der flere og flere der helt dropper de regelmæssige tandlægebesøg. Undersøgelser viser, at 30 % unge undgår tandlægen for at slippe for den dyre regning. Dette resulterer desværre i, at de fleste først søger tandlæge, når skaden er sket. Selvom du undgår den dyre tandlægeregning, så er omkostningerne endnu højere i det lange løb og det har fatale konsekvenser for dine tænder. Er du en af dem, som synes, at det er for dyrt at gå til tandlæge? Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det er så vigtigt, at du regelmæssigt opsøger din tandlæge.


Derfor er tandlæge vigtigt

Selvom du ikke oplever akutte tandproblemer, så er det stadig yderst vigtigt, at du regelmæssigt opsøger en tandklinik. Flere tandlæger anbefaler et tandeftersyn en eller to gange om året. Dette lyder måske allerede som en dyr omgang, men i virkeligheden henter du mange fordele på længere sigt. Ved de regelmæssige besøg undersøger tandlægen dine tænder for parodontose og carries, og de er samtidig med til at forebygge tandkødssygdomme og tandpine. Vigtigst af alt så er besøg hos tandlægen med til at opretholde dit pæne smil med et flot tandsæt. Derfor er det vigtigt, at du altid husker på, at tandlægen er til for dine tænder og dit velbefindende, også selvom det i nogle tilfælde kan være dyrt. Et kig forbi en tandklinik er altid en god idé.

Det behøver ikke at være dyrt at gå til tandlæge

Mange unge har en forskruet opfattelse af, at det er dyrt at gå til tandlæge, men sådan behøver det ikke altid at være. Uanset om du står og mangler en tandlæge til regelmæssig kontrol eller akutte problemer, så kan du altid finde en billig tandlæge i dit lokalområde. Hvis du befinder dig i Lyngby, så er der eksempelvis en god tandlæge i lyngby. På tandklinikkens hjemmeside finder du deres priser og ydelser, som kan tilpasses dine behov. Her finder du en oversigt over tandklinikkens forskellige behandlinger, som tager hånd om dig, og som også har højt fokus på tandlægeskræk. Det skal være en god og behagelig oplevelse at gå til tandlægen, som ikke altid behøver at involvere en dyr regning.

Find en tandlæge, du stoler på

Når du skal finde den rette tandlæge, så bør trygheden og fagligheden altid være i højsædet. Det er ikke kun på grund af prisen, at mange undgår tandlægen. Flere og flere lider af tandlægeskræk, som helt og aldeles afholder dem fra en tandklinik. Alene af denne grund er det vigtigt, at du vælger din tandlæge med omhu, som tager hånd om dig og din skræk. Du er et langt stykke hen af vejen, hvis du har en tandlæge, hvor fagligheden er i top, og du føler dig i trygge hænder. På denne måde sikrer du dig en tandlæge, som er alle pengene værd. Tandlægen er til for at sikre dig og dine tænders sundhed, så husk altid at være i kontakt med en tandlæge nær dig.