Ren bolig

12. jun 2018

Derfor kan rengøringshjælp være en fantastisk investering

Når man studerer kan det virke helt uoverskueligt at skulle finde tid til rengøring af hele sin bolig, og det er da også meget normalt, at en lejlighed, som bebos af et ungt menneske ikke bliver gjort rent ligeså ofte som en familiebolig. Men rengøring er om ikke andet nødvendigt, og kan du ikke finde tid til det, kan det være en idé at søge rengøringshjælp fra professionelle – eller fra studerende som dig selv. På den måde kan du få en ren bolig – og måske et nyt studiejob.

 

Professionelle firmaer til hjælp

Hvis du vil være sikker på, at din bolig gøres rent i alle hjørner og kanter, og hvis du i dit budget har plads til at bruge penge på et professionelt firma, som vil komme og rengøre hele din lejlighed, kan det lette presset på dine skuldre iht. husholdningsopgaver markant! Med et firma som Tennberg Rengøring, kan du få rengjort dit hjem hurtigt og nemt, og du behøver ikke bekymre dig om, om du både kan nå at læse til eksamen og støvsuge badeværelset. Du kan typisk få tilpasset rengøringen, så den imødekommer dine ønsker, og hos f.eks. Fluxx, rengøres private hjem i København med fokus på økologi og miljø. Det er altså muligt at finde virksomheder, der kan gøre rent netop, som du ønsker det, og din frihed i hverdagen vil derfor være meget større.

 

Få hjælp til det meste rengøring

En nyere og mere opfindsom måde at finde rengøringshjælp på er gennem appen og websiden  ’Happyhelper’. Her tilbyder private borgere deres hjælp til forskellige rengøringsopgaver, og du får dermed ikke kun gjort din lejlighed rent – du hjælper samtidig med et økonomisk bidrag til en privat persons økonomi, og det eneste du skal gøre er at stille med rengøringsmidler og materialer. De penge, som du brugte på en god støvsuger og en moppe til at vaske gulvet med, er derfor ikke spildt, og de hjælpere, som Happyhelper sætter dig i forbindelse med, er efter en længere tilpasningsproces vurderet til at være yderst kvalificerede, så du er sikker på, at din lejlighed står skinnende ren, når de er færdige.

 

En uforudset jobmulighed

Ved at vælge enten et privat firma eller Happyhelper, har du ikke kun mulighed for at få et skinnende rent hjem – det kan samtidig være en uforudset jobmulighed, hvis du er på udkig efter et deltidsjob ved siden af dit studie eller lignende. Private firmaer modtager ofte gerne uopfordrede ansøgninger, som kan føre til et job som rengøringsassistent hos dem, og har du i forvejen kendskab til virksomheden ved f.eks. selv at have brugt dem, kan du nyde godt af, at de ved, hvem du er. På Happyhelpers hjemmeside kan du desuden registrere dig som hjælper, og når du har gennemgået tilpasningsprocessen, vil du blive en del af den skare af ’Helpers’, som administrationen sætter i forbindelse med private. Rengøringshjælp kan på den måde blive en vej til både et rent hjem og et job, som kan spæde din økonomi op.