Få det du er berettiget til, selv om du er på budget

05. jul 2017

Forsikringen er ikke et sted du skal spare

Som studerende er penge ikke nogle, man har mange af. Uden et studiejob er de studerende forbeholdt at få det til at løbe med godt og vel 5.000 kr. om måneden før de faste omkostninger er betalt. Det kræver, at der bliver sparet og suget på lappen at få det til at gå an. Et af de få steder, hvor der imidlertid ikke må spares er forsikringerne. Det har alt for mange unge desværre ikke indset, og det viser sig, at mere end hver fjerde unge ikke har de mest basale forsikringer såsom ulykke- og indboforsikring. Uden indboforsikring har man heller ikke den personlige ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen er nødvendig for at sikre dig mod erstatsningskrav, hvis du har forvoldt skade på andre eller andres ting.

 

Erstatningsskader og personskader

Forvolder du skade på andre, er det din personlige ansvarsforsikring, der skal dække erstatningen, mens det er din ulykkesforsikring, der dækker varige skader og mén, du udsættes for. Udsættes du for personskade, skal du søge om erstatning. Der er fem aspekter i en sag om erstatningskrav ved personskade:

  • Tabt arbejdsfortjeneste
  • Behandlingsudgifter
  • Varigt mén
  • Tab af erhvervsevne
  • Andet tab (eks. Omkostninger til advokat

Vedkender personen der har forvoldt dig skade ikke sit ansvar, kan du få behov for en erstatningsadvokat. For at give dig selv den bedst mulige position for at få en retfærdig erstatning, findes der nogle forholdsregler, du selv kan foretage.

 

5 gode råd

Clemens Erstatning & Forsikring er advokater med speciale i personskade. Som erstatningsadvokat er det deres job at sikre, at du får, hvad du er berettiget til. De har givet 5 gode råd, der skal sikre dig den bedst mulige position og mulighed for at få erstatning. Læs de 5 råd her

 

Få gratis retshjælp

For studerende kan det pga. det snævre budget være uoverkommeligt for ikke at sige umuligt at betale en advokat. Nogle advokater tilbyder imidlertid gratis retshjælp. Bor du i Århus eller omegn kan du d. 1. mandag i hver måned få gratis retshjælp hos Clemens Erstatning & Forsikring. Det eneste du skal gøre er at medbringe dine papirer og fortælle om din sag. Du kan finde oplysningerne på dem her: http://erstatning-forsikring.dk/ og påbegynde din erstatningssag.