Nyeste blogindlæg

DitStudieliv

Flere tænker tilbage på studietiden som en af de bedste tider i deres liv. Studielivet er fester og fredagsbarer, forelskelser og festivaler og tid til at begrave sig i de studier, der forhåbentligt interesserer dig allermest. Men det har også en bagside – det kan være hårdt at stå på egne ben for første gang og tage de første spæde skridt på sin vej ind i voksenlivet. Det kan være ensomt, hvis du er flyttet til en ny by, og pengene er ofte små. På BedreStudieliv.dk har vi derfor samlet en række tips og gode råd til, hvordan du lettere kan håndtere de lidt mere hårde dele af studielivet, så der bliver mere overskud til at nyde den frie og sorgløse tid, som studielivet også er.

 

Find et sted at bo

Et godt studieliv begynder med at finde et godt sted at bo, men rigtige mange unge studerende oplever dog lige præcis problemer med at finde en lejlighed. Der er mangel på billige lejeboliger i store studiebyer som København, Aarhus og Odense, og det tvinger mange unge til at tænke kreativt i form af for eksempel kollektiver. En anden mulighed er at skrive sig op til et kollegium. På BedreStudieliv.dk har vi samlet vejledninger til, hvordan du bevæger dig rundt i den jungle, som boligmarkedet for lejeboliger er, så du kan undgå at blive taget ved næsen af for eksempel en bolighaj.

 

Indret på budget

Når du så har fundet en bolig, er der masser af muligheder for at sætte sit personlige præg på den, også selvom du er på SU. Her på siden finder tips og tricks til, hvordan du kan indrette din bolig på budget, så du får skabt de perfekte rammer for et godt studieliv.