Kontakt dit lokale flyttefirma og hør mere om dine muligheder for flytning

08. mar 2021

Lej en studenterflytning i juli og august

Er du lige blevet student fra et gymnasium på Fyn, og skal du nu til at på universitet i en af Danmarks største universitetsbyer, Aarhus eller København? I forbindelse med en flytning, er der meget, du skal tænke på, og det kan til tider være uoverskueligt. Derfor skal du overveje, om du ikke skal have hjælp til flytningen fra et lokalt flyttefirma? På den måde slipper du for selv at skulle tage flere ture frem og tilbage, og du er sikker på, at du får flyttet dine ting sikkert og effektivt, så du kan være klar til studiestarten lige rundt om hjørnet.

 

Kombiner din flytning med andre unge fynboer

Nogle flyttefirmaer tilbyder studenterflytning, hvor de simpelthen kører en flyttebil afsted en gang om ugen i både juli og august, hvor en masse små flyttelæs kan være med i bilen på samme tid. På den måde kan du kombinere din flytning med andre unge fynboer, som også skal flytte til en af Danmarks store universitetsbyer. Det er en smart måde, hvorpå du kan spare på tid og penge ved din flytning, og du skal blot skrive de to adresser, hvor du skal flytte fra og til, så sørger flyttefirmaet for, at der kommer en flyttebil forbi på den aftalte dato. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

 

Prisen på at få et flyttelæs med i en af flyttebilerne, der kører afsted, afhænger af hvor meget flyttegods, du har, hvordan adgangsforholdene er samt hvor meget, du skal kan hjælpe til. Det kan dermed blive en rigtig billig flytning, hvis du eksempelvis selv har mulighed for at hjælpe en del til, ellers hvis du bare lige mangler at få lidt småting over.

 

Kontakt dit lokale flyttefirma på Fyn og kom godt fra start på dit nye studie

Lyder en studenterflytning som noget for dig, så kontakt et flyttefirma på Fyn, og hør mere om dine muligheder for at få flyttet dine ejendele på denne smarte og billige måde.