Bliv gift mens du er ung

17. okt 2019

I gamle dage var det normen, at man blev gift ung. Man så helst, at man blev gift i starten af 20’erne. Sådan er det ikke længere. Tvært imod. Bliver folk gift unge, er det en tendens, at der bliver set til dem med skepsis. Hvorfor ventede de ikke lidt? Men faktisk er det slet ikke så dumt at blive gift, mens man er ung.

 

Giv hinanden plads og forbered jer på fremtiden

Vælger I, som unge, at blive gift, har I med stor sandsynlighed en god rum tid, før der skal børn til. Det kan på mange måder være en god ting at blive gift, før børn kommer på tale, da man på den måde får tid til at falde på plads i forholdet, og man får tid til at lære hinanden at kende. En anden fordel kan også være, at man, når man bliver gift, lover sig selv til hinanden. Der vil derfor være en vis sikkerhed, når I har sagt ja til hinanden, og det vil kunne give jer en større frihed til at kunne være jer selv i forholdet.

 

Voks sammen

Det er som ung, at man står over for mange af livets store beslutninger og sejre. Man skal måske vælge universitetsuddannelse, finde jobs efter sin uddannelse og vælge, hvilken retning, man vil tage sit liv. Det kan være rart at have en at dele alle tingene med, og de beslutninger, I træffer, vil sammen gøre jer stærkere, og I vil lære af de valg, I har truffet. Man kan derfor på mange måder sige, at I vil vokse sammen. -Og det er en ting, som I, i den grad, vil styrkes af og kunne bruge i fremtiden, når I er etablerede og måske har skabt en familie. Kort sagt vil den rodløshed, som mange unge står med, forsvinde, da I har en klippe at læne jer op ad.

 

Romantikken blomstrer

Vi ved alle, at det er bland de unge romantikken især blomstrer. Og det skal udnyttes. Planlæg det helt rigtige frieri til din kæreste og gå på jagt i Københavns gader efter en smuk vielsesring. Frieriet og den rigtige ring er grobunden for et godt, livslangt og stabilt forhold, så tænk dig om og vælg det helt rigtige til din udkårne. Det er kun noget, der sker en gang, så det skal være helt unikt.

Virksomhed: Marry & Me