Parterapi til studerende

23. okt 2020

Konflikter på hjemmefronten påvirker koncentrationen på studiet

 

Har du problemer i dit forhold eller konflikter på hjemmefronten, kan det påvirke dig på rigtig mange måder. Problemer fylder nemlig - og det fylder også langt mere end, vi selv går rundt og tror. Store problemer i forholdet kan derfor påvirke dit daglige humør og den måde, du går til tingene på i din egen hverdag, selvom du ikke står midt i problemerne og skænderierne.

Det betyder også, at disse problemer kan komme til at påvirke dit studie. Men hvordan undgår man dette?

 

Få styr på hjemmefronten og opnå bedre resultater

 

Oplever du, at du mangler overskud, får dårlige karakterer eller dårlige generelle resultater på dit studie? Og har du samtidig problemer på hjemmefronten? Så kan der være meget stor sandsynlighed for, at de to ting spiller sammen. Måske kører din hjerne konstant på højtryk om skænderier og konflikter på hjemmefronten, og det gør, at du har svært ved at koncentrere dig, når du sidder på studiet. Det skal du gøre noget ved. Start med at få styr på de problemer, der presser jer på hjemmefronten. I takt med at du får styr på disse problemer, vil du helt sikkert opleve, at du får lettet noget. Måske får du endda mere overskud, og du vil kunne koncentere dig bedre og opnå bedre resultater på studiet.

 

Parterapi for unge findes også

 

Rigtig mange mennesker ser parterapi som noget, der er for par, der har været sammen i mange år og kæmper med dybe problemer i forholdet. Men dette er ikke tilfældet. Parterapifor unge findes nemlig også, og det kan være løsningen til, at du får bedre resultater på studiet og samtidig også et bedre og sundere forhold.