Gymnasial uddannelse med mange muligheder

13. feb 2018

Supplerende fag, som får dig videre med uddannelsen

Har du afsluttet din studentereksamen, men mangler supplerende fag for at komme ind på det studie, du drømmer om? Så er GSK (gymnasial suppleringskursus) lige det tilbud, du leder efter. Hos GSK på Gentofte HF hjælper vi dig til at supplere din gymnasiale uddannelse med de adgangsgivende fag, niveauer eller karakterer, som du har brug for, for at komme ind på den videregående uddannelse, du drømmer om.

GSK er et gymnasialt suppleringskursus, hvor du kan tilrettelægge og tilpasse kurset efter dine behov. GSK ligger på HF gymnasium i Gentofte, nær København og Lyngby, og der tilbydes en bred vifte af forskellige fag på flere niveauer, så du kan tage de fag, der passer til adgangskravene på dit drømmestudie. Der er både mulighed for at komme på sommer-, efterårs-, og forårshold, så mulighederne er mange.

Hos GSK får du de værktøjer, du har brug for til at nå dit mål, og vi hjælper dig både til at trives fagligt og socialt. Eleverne på Gentofte HF er rigtig glade for at gå på skolen, og hvert år opnår vi et af landets bedste resultater ved undersøgelsen af elevernes trivsel. Det er vi rigtig glade for og stolte af, da netop elevernes trivsel er noget vi arbejder meget for. "Vi har tæt personlig opfølgning på eleverne (tutorordning), som medvirker til at skabe høj trivsel." (Anders Wind). Det er altså ikke blot vores dygtige undervisere, der hjælper dig godt på vej. Gennem tutorordningen vil du også blive hjulpet til at fungere godt både fagligt og socialt af vores tutorer, som står på spring for at sørge for, at du får en rigtig god oplevelse på dit uddannelsesforløb hos GSK.

 

Praktiske informationer 

SU

Du er berettiget til SU, hvis du har undervisning minimum 16 timer om ugen, og det vil ikke påvirke dine SU klip, når du senere går på en videregående uddannelse. Du kan læse flere informationer på www.SU.dk

 

Egenbetaling

Det er gratis at gå på GSK, hvis du søger senest d. 1. oktober to år efter, at du har afsluttet din uddannelse. Hvis du søger senere, koster det 450 kr. pr. fag. Det er derfor en god idé at søge hurtigst muligt, og hvis du allerede ved nu, at du får brug for at supplere din studentereksamen med et eller flere fag, kan du med fordel sende din ansøgning til GSK allerede nu.

 

Deltagerbetaling

Der udlånes undervisningsmateriale gratis, men du skal selv sørge for at anskaffe lommeregner og ordbøger.

 

Optagelse og ansøgningsfrister

Hvis du ønsker at søge ind på sommerhold, er fristen d. 5. juli. Til efterårshold er fristen d. 15. august og til forårshold d. 1. december. Efter disse datoer optages der elever, hvis der er ledige pladser.

 

Søg ind i dag

Mange af eleverne på GSK kommer fra Gentofte, Lyngby og København, men vi tager selvfølgelig imod elever fra hele landet. Særligt GSK ansøgningsskema kan hentes og indsendes online lige her

Ansøgningen sendes til Københavns VUC, Sankt Petri Passage 1, 1165 Kbh. K. Du kan få overblik over de aktuelle udbud af GSK-hold her. Via linket kan du også finde informationer omkring niveau, undervisningstidspunkter, SU-timer, startdato og undervisningssted.

Ønsker du yderligere information, kan du henvende dig til KVUC tlf. 8232 6690 eller mail gsk@kvuc.dk.