Ideer til spisebord

30. jun 2021

Er du i gang med at planlægge indflytning ifm. studiestart, eller trænger du til at få mere ud af pladsen, så læs med her. Vi giver dig her en guide til, hvordan du finder det rette spisebord, når du ikke har så meget plads at gøre med. I praksis er det muligt at udnytte din plads på virkelig mange måder, men det handler også meget om, hvad du prioriterer.

 

Hvad er dine hverdagsbehov?

Ligesom med alle former for indretning har hver studerende sit særskilte fokus. Det betyder, at nogen gerne vil have plads til både skrivebord og spisebord, mens andre sagtens kan klare sig med kun én af delene, som kan bruges til flere formål. Begge dele kan sagtens fungere, men så handler det mere om placeringen af bordet. Hvis det er muligt for dig at placere et bord i et hjørne af rummet, vil det give dig godt med plads til, at resten af din indretning får lov til at være. Dog skal det så balanceres med, hvor meget plads dig og dine gæster skal have. Begge dele er vigtige at overveje.

 

Fleksible spiseborde

I en studiebolig prøver de fleste ikke at gøre boligen for træng. Heldigvis findes der også møbler, som både kan slås ud og slås sammen uden at være det store problem. Dette er muligvis den rette mulighed for de fleste, fordi det gør det muligt for dig at bevæge dig rundt, have masser af plads og et spisebord, som har plads til dig og dine gæster. Selvom det ikke er alle, der gør det, dyrker mange studerende indirekte en minimalistisk stil, fordi der er behov for at udnytte få ting på mange måder. Det betyder også, at man som studerende skal overveje, om man kan bruge ting på flere måder – ligesom et foldbart bord, så det ikke fylder for meget.