Gode råd til kandidatfesten: Sådan holder du en bedre og billigere fest

03. apr 2020

Dette indhold er sponsoreret.

Det skal bestemt ikke gå ubemærket hen, når universitetsuddannelsen er gennemført og du nu kan kalde dig selv kandidat. Alene det at have studeret og klaret sig på SU i fem år er værd at fejre. Dog kan der gå lidt tid, før man begynder at tjene kassen som nyuddannet. Så hvordan holder man et brag af en fest på budget? Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du får den bedste kandidatfest og får fejret, at du ikke længere er studerende. Mangler du andre studievenlige tips og tricks, kan du klikke her.

 

Slå dig sammen med et par af dine bedste studiekammerater

At slå sig sammen et par stykker kan minimere mange af de uundgåelige omkostninger ved at holde fest. Ved at være flere om festen bliver det automatisk billigere med lokale, service og andet udstyr nødvendigt til en fed kandidatfest. Udover alt det du sparer, får du ovenikøbet mulighed for at planlægge en fest sammen med dine gode venner – og det er jo bestemt også kun en fordel.

 

Spar pengene på en bartender og lav en tag-selv bar

Lav mere plads i budgettet og lav en lækker og hyggelig tag-selv bar, hvor jeres gæster selv har mulighed for at mixe deres drinks. I kan evt. lave en temabar eller hænge nogle flotte drinksopskrifter op på væggen, så gæsterne kan lade sig inspirere.

 

Lej en DJ og giv jeres gæster en fest, de sent vil glemme

Musikken er det, der holder festen kørende og gæsterne dansende, og der findes virkelig ikke noget, der for alvor kan sætte en dæmper på dansegulvet, som dårlige højtalere og skrattende forbindelser.

Nu hvor I har sparret en pæn sum penge, kan I passende leje en professionel DJ, der sørger for at det hele spiller. Lej en DJ hos Dansk DJ Service og vær sikker på at få en fest, der varer til den lyse morgen, uden at I skal bekymre jer om andet end jeres moves på dansegulvet. I kan i samarbejde med DJ’en på forhånd finde ud af, hvad for noget musik I gerne vil have spillet, så det lige rammer jeres smag. Med en DJ til jeres fest er der garanti for tyndslidte skosåler, trætte lemmer dagen derpå og et brag af en fest.