Få mere plads med en sovesofa

04. aug 2019

Mange studerende bor på et kollegieværelse, i en etværelses ungdomsbolig eller på et lille værelse i et bofællesskab. Det er de færreste studerende, der har en overflod af plads i deres hjem, og det gælder derfor om at udnytte de kvadratmeter, man har til rådighed bedst muligt.  Her gælder det om at tænke praktisk, smart og multifunktionelt!

 

Få stue og værelse i ét rum

Skal du indrette dig på ét værelse er det vigtigt at skabe en hyggelig atmosfære, da rummet ikke blot skal bruges til at sove i, men også til at opholde sig i og have gæster på besøg i. En rigtig god løsning til små rum er derfor de praktiske sovesofaer, som kan anvendes som sofa i dagtimerne og seng om natten. Du kan indrette dit værelse som en hyggelig stue, hvilket også giver dig bedre fleksibilitet i hverdagen, da du slipper for at få ondt i ryggen af at læse i sengen, spise i sengen og se film i sengen, når du udskifter din seng med en sovesofa.

 

Hvad skal man gå efter?

Når du har besluttet dig for at udskifte sengen, er det vigtigt at gå efter en sovesofa i god kvalitet. Designet skal naturligvis være pænt og passe til din personlige stil og din øvrige indretning, men du skal også huske, at du skal tilbringe mange timer i den – både siddende og liggende. Sengekompagniet forhandler praktiske sovesofaer med et højt komfortniveau og i flotte designs, så du både får en lækker sofa og en komfortabel seng.

 

Foran sovesofaen kan du stille et sofabord, der nemt kan rykkes til siden, og i sofaen kan du lægge store, lækre puder og bløde tæpper for at skabe en hyggelig stemning. Dine dyner og puder kan evt. placeres i en bed roller under sovesofaen. Se Sengekompagniets store udvalg af praktiske sovesofaer på deres hjemmeside.