Hold madbudgettet på et minimum uden kompromisser

24. jan 2019

Høj kvalitet og gode råvarer - vælg måltidskasser og spar penge

Som studerende rækker SU’en ikke altid til gourmetmad, lækre råvarer og lokale ingredienser – men med en måltidskasse, kan det faktisk lade sig gøre. For mange er tanken om måltidskasser lig med en travl husmor eller far uden tid til selv at købe ind, men der er faktisk mulighed for at spare penge på de gode råvarer og samtidig få nye ideer til aftensmaden, når man er studerende, hvis man vælger at købe en måltidskasse. Læs mere her.

Sådan holdes budgettet nede med måltidskasser

De fleste måltidskasser ligger i nogenlunde samme prisleje til trods for, at de udbydes af forskellige firmaer – og det kan fra start virke som en dyr fornøjelse at skulle modtage kasserne, men den økonomiske udgift må vejes op imod den tid, som spares i den anden ende, og desuden kan der være mange penge at spare, hvis du holder øje med, hvad måltidskassen egentlig indeholder. Det er oftest muligt at få måltidskasser med mad til et bestemt antal personer, og det betyder, at hvis du bor alene, kan du måske nøjes med 2 kasser om måneden og dermed både have lækker og spændende mad til en god pris, men også spare tid på indkøb, som du i stedet kan bruge på at læse eller hænge ud med dine venner. Hvis du vil se en oversigt over forskellige måltidskasser og deres priser, kan du læse mere på Madpassionens hjemmeside her.

Oplev nye spændende retter

Måltidskasser tilbydes i dag i et stort udvalg af varianter. Om du er til fisk, kød eller er vegetar er derfor ikke afgørende for, om et abonnement eller et enkeltkøb af en måltidskasse er muligt. Med et indhold der som regel varierer fra uge til uge, og som oftest ikke blot består af pasta med ketchup eller andre traditionelle studieretter, er måltidskasserne ikke bare gode for din økonomi - de giver dig samtidig mulighed for at udvide din madhorisont og smage nye, spændende retter hver dag. Og hvem havde troet, at det var muligt, når man skal holde sig inden for SU-budgettet?

Lad dig inspirere

Medmindre du selv studerer til kok, kan det være svært at kokkerere god og lækker mad hver dag med et begrænset budget og begrænsede færdigheder, og det er netop her, at måltidskasser kommer ind i billedet. Ved at lade dig selv blive inspireret af indholdet i en måltidskasse, kan du lære at lave de nye og spændende retter, som kassen anbefaler, og på den måde tilføjer du endnu en opskrift til din egen opskriftsbog, hvilket betyder, at du til en anden gang kender til en lækker ret, som kan laves af helt bestemte ingredienser. Sådan kan du imponere både venner, familie og eventuel kæreste eller forelskelse uden, at det behøver kræve dig ekstra tid i hverdagen.