Tag kørekort mens du er fleksibel

30. sep 2019

Det kan måske virke uoverkommeligt og ikke mindst dyrt at skulle tage kørekort mens man er studerende og er på SU. Timerne i døgnet er i forvejen for få og budgettet er allerede presset. Men faktisk kan der være rigtig mange fordele i at tage kørekort mens du studerer

 

Udnyt din fleksibilitet

Som studerende har du sikkert en overvejende fleksibel hverdag. Du har meget, der skal læses, men du kan selv råde over, hvornår du vil læse. Dette kan komme til din fordel, når du skal tage kørekort. Med din grad af fleksibilitet, kan du nemlig lægge køretimerne, når det passer dig. Ligeledes har du aftenerne fri til at kunne tage til teori. Når du skal tage kørekort som studerende, er det vigtigt, at du vælger en køreskole,  der tager højde for, at du gerne vil være hurtigt færdig. Man kan have rigeligt at se til med sit studie, og derfor kan det gøre en verden til forskel, at køreskolen har forståelse for, at du gerne vil have dit kørekort hurtigst muligt. Og lige så vigtigt at de er i stand til at imødekomme din fleksibilitet, og vil kunne ligge nogle køretimer i eftermiddags, -og aftentimer også.

 

Udbyg dit CV

Det lyder fint og fancy at sige, at du kan udbygge dit CV, men hvor om alt er, er det sådan, landet det ligger. Mange virksomheder og arbejdsudbydere har stor interesse i, at du har et kørekort, og derfor kan det i mange tilfælde gavne dine muligheder for at få et job, at du har et kørekort. Så selvom det kan virke som en stor sum penge at smide, vil pengene, på længere sigt, ofte kunne tjene sig ind igen, da din vifte af jobmuligheder bredes gevaldigt ud.

Virksomhed: Byens køreskole A/S