Få et godt malerresultat

17. dec 2019

Dette indhold er sponsoreret.

Få styr på malerarbejdet

At skulle male lyder som et overkommeligt projekt. Det er vel bare at klatte noget maling på en pensel og så klatte det op på væggen? Det tror mange. Men sagen er den, at hvis man ønsker et flot og langtidsholdbart resultat, så er der nogle ting, man skal tage højde for og have styr på i forbindelse med malerprojektet. Nedenfor har vi listet en række gode råd op til dig, så du ved, hvad du skal have styr på, når du skal give lejligheden en overhaling med penslen.

 

Sådan kommer du godt i gang med malerarbejdet

Skal du have udført malerarbejde? Så er det en rigtig god ide, at få forbedret arbejdet, så du får det bedste resultat. De ting, du skal gøre, før du går i gang, er ganske simple. Det handler om, at du skal have gjort væggene, du skal male, rent og få ryddet op, så du kan være der, og der ikke er noget, der står i vejen for dit arbejde.

 

Dette skal du have styr på

  1. Vælg den rette maling

Det er vigtigt, at du vælger den rette maling til dit projekt. Der er forskel på maling og dets kvalitet. Noget egner sig bedst til en ting mens andet egner sig bedst til andre ting. Er du i tvivl om, hvilket maling der er bedst til dit projekt, kan du få hjælp hos din lokale farvehandler.

 

  1. Afdæk området

Når der er styr på malingen, skal du have dækket af på gulve og møbler der, hvor du skal male, så du ikke ender med at have maling mange flere steder end der, hvor det skulle være. Vær grundig i afdækningen, så du sikrer, at du får dækket af alle steder. Du vil fortryde, at du ikke brugte længere tid, hvis du ender med at få maling på gulvet, fordi du ikke havde dækket ordentligt til.

 

  1. Vælg det rette udstyr

Ligesom det er vigtigt at vælge den rigtige maling, er det også vigtigt at vælge det rigtige udstyr. Der er stor forskel på pensler og ruller, og det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige. Spørg derfor farvehandleren om hjælp til valg af udstyr.

 

  1. Vent på at malingen bliver tør

En af de hyppigste fejl, man ser, er at folk ikke har tålmodighed, når malingen skal tørre, og de ender med at smide et lag mere på, før det første lag er tørt. Det er en dum idé, og det giver ikke noget pænt resultat.

 

Er det uoverskueligt? Hyr en professionel maler til dit arbejde

Synes du, det lyder uoverskueligt selv at skulle i gang med malerarbejdet, kan du hyre en professionel maler, der kan gøre det for dig. Maling er noget, man skal se på hver dag i mange år, så det er en af de ting, der er godt givet ud at få gjort korrekt. Ved du med dig selv, at dit arbejde ville blive noget sjusk, så brug de flere penge på en maler og få et resultat, du vil være glad for i mange år frem.

Virksomhed: Fjenneslev Farvehandel & Malerfirma