Hold årets fredagsbar

05. mar 2019

Hvem vil ikke have den fedeste fredagsbar!? Du har måske været til et par stykker af dem efterhånden og fundet ud af, at det langt fra er alle dem, der er lige gode. En fed fredagsbar kræver jo først og fremmest, at arrangementet er velarrangeret – naturligvis! En gang imellem har alle brug for et mindre break fra forelæsningerne eller læsningen, så hvorfor ikke få det bedste ud af det?

 

Beerpong, flipcup eller andre sjove spil?

Drukspil er altid sjove – uanset om intentionen er at hygge sig med dem eller drikke sig plørefuld. Klassiske spil som beerpong er altid en sikker vinder. Det kræver formentlig mange borde, da det oftest kun er 4 personer, der tager del i spillet. Alternativt kan flipcup være en succes, fordi antallet af spillere på hvert hold er ubegrænset.

 

Husk fadølsanlægget!

Fadølsanlægget er måske det vigtigste parameter til jeres fredagsbar! Det er jo det, der sætter gang i festen… Der er intet bedre end en kold øl tappet direkte fra fadølsanlægget fredag aften, når alle bøgerne er lagt til side. En velfortjent fadøl fredag eftermiddag smager bare bedre end mange andre! Lej dit fadølsanlæg nemt og billigt hos Ambrosia Group.

 

Giver det mening med en temafest?

Vellykkede temafester er utrolig fede – også til fredagsbarer. Men pas nu på! Temafester kræver engagement fra alle, hvis deres potentiale skal indfries. Der er intet være end at deltage i en temafest, hvis ikke engang halvdelen er udklædte. Vælg derfor et tema, som der er nemt at gå til.

 

Jeres humør er altafgørende

Sidst men ikke mindst, så husk det gode humør! Højt humør og glade mennesker kan snildt redde et ellers dårligt set-up, når alt i ønsker er at hygge jer! Hvis i har fundet den gode playliste og det rigtige fadølsanlæg frem til jeres arrangement, burde humøret jo også komme helt af sig selv.