Nyeste indlæg om Odense

Odense

En blomstrende studieby

Odense er virkelig blomstret op de seneste år som en fed studieby med mange forskellige tilbud og aktiviteter til studerende og folk i 20’erne. Det skyldes blandt andet et markant antal flere studerende i byen samt nye kulturelle begivenheder som for eksempel festuger og festivaler.

 

De nye steder

Med den store opblomstring i den gamle eventyrby er der også fulgt et hav af nye caféer, restauranter og spillesteder. Med vores byguide til Odense viser vi direkte vej til alle de bedste steder, og hvor du drikker de billigste og bedste fadøl, finder den sjoveste underholdning, den bedste studiecafé og den mest komfortable læseplads.

 

En efternøler med kaliber

Måske var Odense ikke dit førstevalg, da du skulle vælge studieby, men der er ikke nogen grund til at undervurdere Odense, som virkelig er begyndt at hale ind på sine to ældre søskende – København og Aarhus – når det kommer til de fede studietilbud. Det kan faktisk have sin helt egen charme at bo i en mindre by, når blot man kender de rigtige steder. Dem hjælper vi dig med at finde.