Nyeste indlæg om Billig madplan

Billig madplan

Billig madplaner behøver ikke udelukkende at bestå af havregrød eller pasta med ketchup, bare fordi du er studerende. Der findes masser af gode tips og tricks til, hvordan man kan lave billig sund og lækker mad, selvom du er på SU. Det handler blandt om at lave en god og billig madplan med lette opskrifter. Her på siden har vi samlet masser af gode, billige opskrifter, som sagtens kan laves, selvom du ikke er en ørn i et køkken.

 

Kig efter mærker

En stor del af madindkøb på budget handler om at tænke over hvilke varer, du lægger i indkøbskurven. Ved hjælp af små tips og tricks kan du blive bedre til at kigge efter de billige mærker og finde de lidt dyrere varer til spotpris, hvis de er tæt på udløbsdatoen.

 

Plads til restaurantbesøg

Bare fordi du er studerende er der ingen grund til ikke at unde sig selv at spise ude en gang i mellem. På BedreStudieliv.dk finder du flere råd til, hvordan du kan invitere kæresten ud og spise, selvom pengene er små. Mange restauranter tilbyder både billige, men gode måltider, hvor du ikke skal gå på kompromis