Find hoved og hale i din flytning

01. nov 2019

At flytte hjemmefra er en af livets helt store begivenheder. For mange unge i Danmark er flytningen ofte forbundet med spænding, glæde og en lille smule nervøsitet. Står du netop i den situation, hvor du skal flyve fra reden, oplever du nok også, at det kan være svært at finde hoved og hale i prioriteringerne af de mange forskellige ting, som man kan skal forholde sig til, når teenageværelset skal pakkes sammen, det nye køkkenudstyr skal erhverves og logistikken skal gå op i en højere enhed. Heldigvis kan du her få hjælp og gode råd til din forestående flytning.

 

Lad dig ikke slå ud af den alenlange flyttehuskeliste

Det er nemt at blive forpustet over den lange liste af praktiske ting, som du skal huske på, når du flytter hjemmefra. For ud over at du skal melde din flytning til folkeregistret inden for fem dage, skal du også give din nye adresse til alt fra din arbejdsgiver til dit telefonselskab, finde en ny læge, få styr på forsikringen og meget, meget mere. Hvis ikke du har styr på alle disse ting, kan det tage glæden ved den spændende, nye begyndelse, som en flytning er. Hvis ikke du gør det nemt for dig selv, kan du ende med at bruge unødvendigt meget energi og tid på det. En måde, hvorpå du bringer dig selv i den bedste situation, er ved at gå systematisk og klogt til værks – og det starter med nedpakningen.

 

Koldt vand i blodet og én kasse ad gangen

Et godt og ordentligt flyttekassesystem gør nemlig, at du undgår forvirring og stress, når det skal pakkes ud igen. For det første gælder det om to ting: Hav rigeligt med kasser og pak kun ting, du ved, at du skal have med. Pak kasserne efter et gennemskueligt system. Undgå så vidt muligt at blande køkkengrej sammen med ting til soveværelset. På den måde kan du hurtigt fordele kasserne i de forskellige rum, når du ankommer i dit nye hjem. Af samme grund er det en god idé at nummerere flyttekasserne eller skrive på dem, hvad de indeholder. Når det er sagt, er et andet godt fif dog også at pakke skrøbelige ting, som fx porcelæn, skærme og glas, ind i tøj, viskestykker eller håndklæder, ligesom du også skal stræbe efter at fordele vægten ud i de forskellige kasser. Fx er en flyttekasse fyldt med bøger ikke spor sjov at have med at gøre.

 

Skab overskud i flytningen

Et sidste råd til, hvordan du kan gøre din flytning mere overskuelig, er at hyre et professionelt flyttefirma til at tage sig af det tunge læs, når dine ting skal fra A til B. For med et professionelt og erfarent flyttefirma, som fx CT Flyt & Service, er du garanteret en effektiv, problemfri og pålidelig håndtering, hvor du både sparer tid og skaber overskud til at fokusere på udpakningen og alle de vigtige ting fra flyttehuskelisten. God fornøjelse med din flytning!

Virksomhed: CT Flyt & Service ApS