Studierabatter i Odense

02. jun 2018

Find studiekortet frem og få råd til flere fadøl

Er du studerende, så ved du også, at det godt kan være svært at få pengene til at slå til, især sidst på måneden og når der er studiestart og pensummet er ekstra langt. Men så er det heldigt, at der er masser af forretninger, cafeer og bodegaer, som giver dig gode rabatter, så du ikke behøver at gå fra hus og hjem for at nyde en lille enkelt sammen med vennerne. Og er du bosat i Odense, så er faktisk overraskende mange rabatter, du kan gøre brug af. Her får du et lille udpluk.

 

Lidt til ganen og til maven

Der er ingen tvivl om, at det at studere kan være hårdt, og derfor er det vigtigt, at du får nok med væske og rigeligt med føde, så du har noget at stå i mod med til de lange nætter med snuden i bøgerne. Derfor kan du med fordel besøge disse steder:

  • Pool Cafeen

Der er ikke noget bedre end at kunne købe kolde øl til nedsat pris med studiekortet. Og hvis du besøger Pool Cafeen fra mandag til torsdag, så kan du få rimelig gode rabatter på både flaskeøl og fadøl, hvor du blandt andet får en halv liter fadøl til sølle 25 kroner og en almindelig flaskeøl til kun 15 kroner. Du skal blot fremvise dit studiekort og ID. Pool Cafeen holder til på Skibshusvej 83 i Odense C.

  • Marcello’s

Uden mad og drikke dur helten ikke, sådan lyder et gammelt ordsprog, og det ordsprog har Marcello’s i den grad taget til sig, for de giver intet mindre end 25 procent rabat på hele deres menu. Det er altså rabatter på sunde sandwiches, saftige bøffer og lækre burgere. Rabatten er ikke tidsbegrænset, hvorfor du kan få rabat morgen, middag og aften – alle ugens dage. Marcello’s holder til i Kongensgade 10.

  • Bone’s

Vi kender alle Bone’s for deres lækre spareribs, og hvis du som studerende heller ikke kan få nok af de krydrede ben, har du her mulighed for at få to hovedretter til én hovedrets pris. Så har du en ven, der er flad, og som du skylder for et par store fadøl? Så kunne det være, at du skulle tage vedkommende med forbi Vindegade 53, og hvis du gør det i tidsrummet 16.30 til 19.00, så får du yderligere 20 procent rabat på regningen. Husk at medbringe ID og studiekort.

 

Oplevelser

Det skal heller ikke kun være lange forelæsninger og tunge studiebøger dagen lang. Af og til har du også brug for lidt mental adspredelse, og her har Odense masser af oplevelser at byde på, om du så foretrækker en god film eller skal være kulturel med din seneste Tinder-date.

  • Cinemaxx og Biocity

Er du til en god aften i biografen, kan du besøge både Cinemaxx og Biocity, som begge giver studierabat på 10 kroner, hvis du vælger at besøge dem i mellem mandag til torsdag. Husk at medbringe både studiekort og ID.

  • Odense Teater

Af og til kan det også være rart med andet end en hæsblæsende actionfilm, og her er Odense Teater et rigtig fornuftigt alternativ. For du får her faktisk 50 procent rabat på dine billetter, hvis du medbringer dit studiekort. Og hvis du melder dig ind i deres KLUB_U, så får du faktisk dine billetter til sølle 60 kroner.

  • Odense Bys Museer

Odense har masser af historie og kultur, heriblandt H.C. Andersens Hus, Den Fynske Landsby og Mediemuseet. Og hvis du melder dig ind i Museumsklubben, så kan du, for 395 kroner om året, få et årskort, der giver dig fri entre sammen med en ledsager. Dermed har du masser af muligheder for at få en hyggelig dag med kæresten, samtidig med at du får udvidet din horisont.

 

Shopping

Med en husleje der stiger, og nogle studiebøger som også tager en stor del af dit månedlige budget, kan det godt blive svært at få SU’en og lønnen til at strække sig til et par nye bukser eller sko. Det er der heldigvis råd for, hvis du blandt andet besøger:

  • Profil Optik

Har du haft snuden lidt for tæt på studiebøgerne, eller har du bare været nærsynet uden at du vidste det? Så skal du ikke være bange for at besøge Profil Optik, for her får du 20 procent i studierabat på både linser, briller og solbriller. Studierabatten kan ikke kombineres med øvrig tilbud og rabatter. Profil Optil holder til på Kongensgade 4.

  • Topshop

Hvis du besøger Topshop, som holder til i Magasin, så kan du få 10 procent i studierabat på udvalgte mærker. Du skal bare medbringe dit studiekort, og så kan du se frem til at få en masse kluns til billige penge.

Denne liste var kun et kort uddrag af aktuelle studierabatter til studerende i Odense, så hvis du står og skal have nye goodies, eller hvis du bare skal have fyldt skrutten og have lidt godt til ganen, så kan det kun anbefales, at du tager en tiltrængt pause fra bøgerne, og går en lang tur igennem Odense, for der er masser af fede rabatter til dig derude. God jagt.