Nem møbelopbevaring

31. jan 2019

Det er spændende, nyt og udfordrende - et semester i udlandet medfører rigtig mange ting. Lige meget hvor turen går hen, og hvor langt du skal fra din hjemby, kan du regne med, at det medfører en hel del praktiske udfordringer.

Én af de største udfordringer for studerende, der skal på udveksling, er hvor man gør af sine møbler under sit ophold. Det gælder både, hvis man fremlejer sin lejlighed og ikke ønsker, at møblerne bliver i lejligheden, eller hvis man helt opsiger sit lejemål under udvekslingen. Under alle omstændigheder er det pladskrævende at have sine ejendele opbevaret, hvorfor langt de fleste ikke har mulighed for at få opbevaret sine møbler og andre ejendele hos familie eller venner. Heldigvis er der flere gode muligheder for at opbevare sine møbler sikkert og tørt i længere perioder hos professionelle - og så til studievenlige priser!

 

Opbevaring af møbler til gode priser

Et semester i udlandet kan i forvejen være forbundet med en række udgifter. Derfor skal møbelopbevaring være så nemt og billigt som overhovedet muligt. Derudover er det vigtigt, at man trygt kan stole på, at ens ejendele er i sikkerhed under opbevaringen, og at de endvidere er skærmet for påvirkning af vind og vejr.

Hos Aarsland har de lang erfaring med at tilbyde løsninger for studerende, der skal til udlandet og ønsker deres ejendele opbevaret trygt og billigt. Derfor tilbyder de afhentning af gods og udlån af flyttekasser som en del af deres opbevaring, der både kan være i container eller hal. Aarslands lagerhoteller er alle yderst sikre, så du kan stole på, at dine ejendele ikke kan tilgås.

 

Brug møbelopbevaring under flytning

Professionel og effektiv møbelopbevaring er også en oplagt idé, når du står over for en flytning. Her har du mulighed for nem og fleksibel indlevering og udlevering af dine ejendele. Vælger du Aarsland som din flyttemand og lagerhotel, kan de endvidere tilbyde at stille flere forskellige typer af udstyr til rådighed for dig. Har du særlige krav eller ønsker til din møbelopbevaring, er du velkommen til at kontakte Aarsland - de kan uden tvivl tilbyde en prisvenlig løsning for dig.

Skal du i forbindelse med din flytning - eller hjemvenden fra et udlandsophold - flytte sammen med en roomie, som du endnu ikke har fundet, kan du med fordel læse vores seks gode råd til at finde den perfekte roommate. Dem kan du læse her.