Nyeste blogindlæg

StudiePanelet

Tit er der ikke noget værre, end når forældre eller andre ”rigtige” voksne skal belære om, hvordan man bedst sparer penge, indretter sit nye hjem eller kommer med andre sparetips, som synes at være fra en anden tidsalder. Derfor har vi skabt StudiePanelet – en platform, hvor andre studerende kan komme med deres gode råd og tips til, hvordan man får allermest ud af studielivet.

 

Hverdagseksperter

De gyldne tips til hvordan du får mest ud af dit studieliv, kan du ofte ikke læse dig til. De gode restauranter, der giver studierabat, de bedste madopskrifter, hvordan man rejser på SU og generelle tips til, hvordan du får en hverdag med studier til at hænge sammen, er ofte noget, som man selv skal finde ud af hen ad vejen. Men med StudiePanelet kan du slå genvej og høste direkte af andre studerendes erfaringer.

 

Råd til mere

At leve på et sparet budget handler ofte om at tænke kreativt for få mest ud af hver en krone. Det er alment kendt, at de fleste idéer fås i fællesskab, og derfor har vi tænkt StudiePanelet som en kreativ platform, hvor studerende kan dele deres mest kreative og opfindsomme tips til, hvordan man kan få pengene til at række helt til slutningen af måneden.