Overvind eksamensangst med hypnose

27. apr 2022

Hypnose mod eksamensangst

Det er helt naturligt at blive nervøs eller opleve katastrofetanker, når man står over for en eksamen, jobsamtale eller lignende, hvor man ønsker at præstere godt. Eftersom det er en meget naturlig reaktion, er det ikke alle, der behøver at søge behandling i forbindelse med hermed. Nervøsitet kan faktisk fungere som et adrenalinsus, du kan bruge til noget nyttigt. Hvis du derimod oplever, at din nervøsitet er meget hæmmende, så er behandling en god mulighed for dig. Her kan hypnose mod eksamensangst være et fremragende alternativ til medicinsk behandling, og det er den behandling, du kan blive klogere på i dette indlæg.

 

Dette er tegn på, at du døjer med svær eksamensangst

Når man taler om eksamens- og præstationsangst, taler man ofte om den berømte ”klap”, der går ned. Man glemmer for et øjeblik alt, hvad man havde planlagt og har et stort besvær med såkaldt at ”kalde sin viden tilbage”. Flere oplever også mistet appetit, søvnproblemer eller rysteture, der bidrager til så stor et ubehag, at de ikke kan møde op til din aftale. Hvis dette er tegn, som du genkender fra situationer, hvor du skulle præstere, er behandlingen særligt egnet til dig. Den har til formål at give dig fornyet selvtillid, så du kan påtage dig nervepirrende opgaver med ro i mave og sind.

 

Hypnose mod eksamensangst hjælper dig med at genvinde kontrol

Hypnose mod eksamensangst har til formål at give dig redskaber til at kunne kontrollere din angst, blive kvit med katastrofetanker og generelt give dig mere selvtillid til at præstere bedre. Det er ment som et ’boost’ af din selvtillid, som du kan bruge til at kommunikere direkte med din underbevidsthed, hvor angsten stammer fra. På den måde kan du lære at bruge angsten til noget mere nyttigt og i fremtiden bedre kommunikere med dig selv og dine følelser.