Derfor bør du gå op i sko og fodindlæg

27. feb 2019

Op med fødderne

Hvad er det bedste ved at komme hjem efter en lang dag på studiet? At smide sig ned og smide fødderne op. Én ting er den mentale stress, de fleste studerende oplever i deres hverdag. En anden ting er, at en travl hverdag som studerende også stiller store krav til din krop. Det siger sig selv, at det er svært at holde sig akademisk på toppen, hvis man ikke også er fysisk på toppen. Med en presset tidsplan og en presset økonomi, kan det være svært at prioritere sit helbred. Et nemt sted at starte er fra bunden; pas på dine fødder.

 

Start fra bunden

Mange unge mennesker går allerede op i sko, men de glemmer måske at gå op i deres fødder også. Lækre sneakers er bare ikke lige så lækre, når de giver vabler og trætte ben. Travle studerende har ikke tid til ondt i fødderne. Med et par ordentlige fodindlæg eller sko får du mere ud af din dag, samtidig med at du passer på din krop. Det handler nemlig ikke kun om komfortable fødder; forkert fodtøj eller fodindlæg kan også give rygproblemer på længere sigt. Ja, der er mange andre ting, der umiddelbart lyder sjovere end fornuftigt fodtøj. Men det er faktisk rigtig fornuftigt.

 

Praktisk fodtøj

Hvis du får flashback til din fars sokker i sandaler, når du læser denne overskrift, er du helt sikkert ikke den eneste. Men praktisk fodtøj er i virkeligheden ikke ensbetydende med kikset. Med par specielfremstillede og håndsyede sko, eller et par fodindlæg, bliver en aktiv hverdag nemmere at komme godt igennem. Fredagsbar bliver måske også lidt sjovere, hvis du ikke er nødt til at sidde ned for at hvile stængerne. Uanset om du læser i Slagelse, Lyngby, Holbæk eller Hillerød, er der ikke langt til en erfaren skomager. I og omkring København skal du kigge på Frederiksberg eller Valby efter dine nye yndlingssko. Gør dig selv og dine fødder en kæmpe tjeneste og anskaf dig fodtøj, der både er godt for dig og ser godt ud.