5 SU-venlig brunch i København

13. jul 2019

Skrevet af Camilla Struck

Som studerende kan morgenmaden ofte bestå af havregrød. Havregrød er en billig spise, men nogle gange vil man gerne have en mere luksuriøs morgenmad. Og det kan faktisk sagtens lade sig gøre, selvom man er på SU. I København er der også rig mulighed for at få en dejlig brunch, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Læs med her og find ud af, hvor du skal gå hen for en SU-venlig brunch.

 

Billig OG økologisk? Ja, den er god nok

Hos Baryl på Århusgade 78 tilbyder de en brunch-platte til blot 119 kr. På tallerkenen er der mange økologiske lækkerier og blandt andet en overdådig avokadomad, chiagrød og frisk frugt. Her kan du sidde i hyggelige omgivelser og nyde godt af en brunch, hvor du får utroligt meget for pengene. Så kan man godt tillade sig at spise ude en gang i måneden, når morgenmaden er så lækker for så få penge.

 

Morgenmad til de morgenfriske

Som studerende er man måske – eller måske ikke – vant til at stå tidligt op. Men er man et ægte A-menneske, kan man nyde godt af morgenmadstilbuddet hos Café Bang & Jensen. På hverdagsmorgener mellem kl. 7 og 10 får du adgang til en stor morgenmadsbuffet – og herligheden koster kun 65 kr. Buffeten byder på alt fra yoghurt, frisk bagværk og morgenmadsprodukter. Besøg caféen på Istedgade 130.

 

Brunch-buffet med hotwings og pastasalat

Hos Café Stella på Kompagnistræde 18 kan du mellem kl. 9-16 få en brunchtallerken for kun 69 kr. Fordelen ved at vælge billig brunch hos Café Stella er, at deres brunch rummer alt lige fra æg og bacon til hotwings og pastasalat. Her er det tydeligt, at brunch er en blanding af morgenmad og frokost. Spis dig godt mæt her i weekender såvel som i hverdage. 

 

Lækker brunch til vegetaren

At være studerende og vegetar kan nogle gange være en udfordring, når man skal ud og spise. Der er ofte restauranter, der tager utroligt mange penge for vegetarretter. Hos Café G kan man få en vegetarbrunch til 89 kr., hvor der både er falafler, hummus, yoghurt og pandekager på menuen. På cafeens adresse, Kejsergade 2, kan man dog også sagtens vælge en brunch med kød til samme pris og få et bredt udvalg.

 

Kaffe til din morgen på farten

Vil du tilføje lidt luksus til en morgen, hvor du har meget at se til, kan vi anbefale dig en lækker kop kaffe hos Zaggis til kun 15 kr. Her kan du også købe en kage med til kaffen for en let – men billig – morgenmad. Nyd godt af SU-venlig kaffe på Frederiksborggade 43.

 

Brunch engang imellem er faktisk ikke så dyrt

Selvom det føles som en luksus, behøver en brunch slet ikke være så dyr. Især ikke hvis du besøger en af de ovenstående brunchsteder i København. At give mellem 65 og 119 kr. for både morgenmad og middagsmad er en overkommelig post, man burde gøre engang imellem som studerende.