Tandlæger tilbyder studierabat

03. aug 2020

SU Venlige priser hos tandlægen

Når du er studerende er tandlægeregninger ikke særlig kærkomne, for disse regninger kan ofte løbe op, og det er de færreste studerende, som har en stor bunke penge liggende, de ønsker at smide efter tandlægeregninger. Men når du er studerende, er der rent faktisk en stor del penge at spare, for mange tandlæger rundt omkring i Danmark giver studierabat til danske studerende. Så udnyt at du er studerende, og skynd dig at få en tid til tandlægen, så du kan benytte dig af din rabat.

 

Gå regelmæssigt til tandlæge og spar penge på længere sigt

Det er vigtigt, at du husker at gå til tandlæge med regelmæssige mellemrum, selvom du ikke oplever akutte smerter eller tandproblemer. Mange tandlæger tilbyder automatisk et tandeftersyn en eller to gange om året, og der er mange fordele ved at dukke op til disse. Ved disse regelmæssige tandeftersyn undersøges dine tænder, og din tandlæge vil hurtigt opdage, hvis der er problemer, som skal fikses. På den måde forebygges smertefulde tandkødssygdomme og tandpine, og du vil kunne spare penge på længere sigt ved at gå til tandlæge, inden tandproblemerne har udviklet sig til at være rigtig omfattende og alvorlige.

 

Find en god og billig tandlæge i lokalområdet

Mange tandlæger har gode rabtter for studerende heriblandt Smilicentrum, Lyngby Tandplejecenter, Godt Smil i Lyngby og Vores Tænder i Lyngby. Alle disse tandklinikker tilbyder studierabat til deres kunder, så husk dit studiekort, når du besøger tandlægen, så du kan få din rabat. Derudover har Smilicentrum gode og lave priser, når det kommer til tandimplantater, og Lyngby Tandplejecenter tilbyder ekstrem billig rodbehandling. Så hvis du står overfor en større tandbehandling, kan det altså i høj grad betale sig at undersøge priserne ved et par forskellige tandlæger, så du undgår at betale alt for meget for en behandling. Du er nemlig aldrig bundet hos en specifik tandlæge, og du kan skifte tandlæge lige så mange gange, du vil. Men husk at prisen ikke er det eneste, du skal gå efter. Selvfølgelig er det dejligt at komme hjem med en lille tandlægeregning, men vigtigst af alt er, at du har gode og sunde tænder, og det kan en kompetent og fagligt dygtige tandlæge hjælpe dig til.