Find samlergenet og spar penge på flytning

29. jul 2018

Undlad at købe alt fra nyt og samle i god tid

Det er en stor økonomisk udgift at skulle flytte første gang, da der er mange ting, som skal købes til den nye bolig. Hvis du ønsker at spare penge på flytningen, kan du selvfølgelig forsøge at spare penge op i god tid, men det kan være svært. Bare rolig – du kan sagtens spare penge alligevel! Find din indre samler frem, og kom bedre fra starthullerne rent økonomisk.

 

Husk at du har et hjem nu

I farten, forvirringen og de mange ting, som skal huskes ved en flytning, kan man godt glemme, at man jo faktisk også kommer et sted fra. De fleste har et større eller mindre værelse i deres hjem, hvorpå der står f.eks. en seng, en kommode og en lampe. Tager du disse ting med i din nye bolig, er du allerede nået et godt stykke vej med samling af de mest essentielle møbler. 

 

Gaver, gaver og gaver

Hvis du virkelig vil være sikker på, at du ikke skal lave store investeringer i en masse møbler og tilbehør, lige når du skal flytte, kan du med fordel ønske dig nogle af tingene i f.eks. fødselsdags- eller julegave. Hvis du ved, hvordan du vil have dit kommende hjem til at se ud, kan du sagtens begynde at ønske dig tingene i god tid, og du kan på den måde samle en del møbler ind, inden du skal flytte.

 

Hvad med familien?

Udover de møbler, som du allerede har på dit nuværende værelse, og de ting, som du kan ønske dig i gaver, kan du være så heldig, at din familie på den ene eller den anden måde vil og kan bidrage med noget til dit nye hjem. Har de en skænk, som de vil skrotte, et arvestykke, som de ikke bruger eller har de skuret fyldt med gamle møbler, har du gode muligheder for at møbler og på den måde spare penge.

 

Tilbudsjagt og samlergen

Hvis du virkelig er ude efter at fordele udgifterne for en flytning over en længere periode, må du finde dit selvstændige samlergen frem! Hold øje i reklameblade, online og i butikker og slå til, når du finder et godt tilbud på netop det, som du mangler. Du kan begynde i god tid, og har du plads til at opbevare mange ting i dit nuværende hjem, kan du helt sikkert komme udover mange, store omkostninger på én gang.