Når klassen brydes op, og man skal sige farvel

15. aug 2021

Tiden er et underligt koncept. Pludselig står man med en færdig uddannelse i hånden og skal videre til det næste kapitel i sit liv. Uanset om man er færdig med folkeskolen, gymnasiet eller universitetet, så er det for mange en vemodig følelse, fordi man nu skal sige farvel til sine klassekammerater. En dimission behøver ikke være forbundet med et håndtryk og et stykke formelt papir og en høflig afsked – hvorfor ikke også holde en afskedsfest?

Saml dine klassekammerater til en fantastisk afskedsfest

I har gået op og ned ad hinanden i flere år, og nu skal I lige pludselig videre alle sammen i hver jeres retning – eller måske sammen, hvis nogle af jer er så heldige. Derfor må det være på sin plads at få sagt ordentligt farvel og ønske hinanden held og lykke i fremtiden – og hvad bedre anledning er der, end at holde et brag af en afskedsfest sammen? Formålet med en afskedsfest er at samle folk en sidste gang, hvor man nyder en sidste øl eller et glas vin sammen over god mad og underholdning.

Fyr op for pynt, musik og underholdning, og sørg for, at der er mad og drikkevarer nok til alle mand. Arranger gerne en temafest eller find på en dress code, som folk skal klæde sig efter. Det tilfører festen lidt ekstra sjov og spas, og får folk i festhumør på forhånd hjemmefra.

Skab de rette rammer for festen med et festtelt

Lej et festtelt med klassen og sig farvel med maner. Når I booker et festtelt, er I sikre på at kunne opstille de rette rammer for festen. Selvom vejret er godt, og solen skinner, så er det rart at have et sted at søge hen, når I skal spise eller trænger til en skyggepause. Derudover bidrager et festtelt med et ekstra ”rum” i haven, og sætter folk i det rette festhumør. Omkring teltets pæle er der i øvrigt rig mulighed for at pynte fint op med hyggebelysning og lamper eller ballonkonstellationer.

Der findes flere udbydere, der tilbyder teltudlejning, så det er bare om at komme i sving og se på, hvor der er en teltudlejning i nærheden af jer. At leje et festtelt er tit mere intimt og personligt og i nogle tilfælde også billigere end at leje et lokale på en kro eller restaurant.