Få en øjenoperation helt risikofrit

03. dec 2019

Har du læsebriller, og bøvler du med hele tiden at skulle have dem af og på, og glemmer du dem halvdelen af gangene? Så lyder du som de fleste andre med læsebriller. Det kan være svært at huske at få sine læsebriller med sig, når man skal noget, og det kan være irriterende, at man ikke kan læse ordentligt, hvad der står, når man så ikke har brillerne med. Heldigvis findes der råd. Hvis du er en af dem, der har brug for læsebriller, så kan du hos øjenlægernes center risikofrit få foretaget en øjenoperation, så du kan få synet igen. Øjenlægernes Center huser nemlig nogle af verdens førende øjenlæger.

 

Risikofrit indgreb

Kunne du tænke dig at få en øjenoperation, så du slipper for læsebrillerne, er det et ganske simpelt og risikofrit indgreb. Er du nervøs for det, så få snakket det igennem med din øjenlæge, når undersøgelsen bliver lavet, så du ved, hvad du går ind til og ikke møder nogle overraskelser undervejs. Får du en ReLEx behandling, vil den foregå ambulant, og du vil være klar til at arbejde igen efter 1-2 dage. Derudover er behandlingen smertefri, og hornhinden forbliver stabil.

 

Undersøgelse uden ventetid

Har du besluttet dig for, at du vil have foretaget en øjenoperation, kan det være svært at vente på at få synet igen og få det overstået. Heldigvis findes der mange øjenklinikker landet over, som tilbyder tid til undersøgelse uden ventetid. Vil du hurtigt i gang med din øjenoperation, skal du blot sikre dig, at du vælger en af dem uden ventetid. -og så skal du selvfølgelig sikre dig, at øjenlægen er kompetent, og at du føler dig godt tilpas i den valgte klinik.  Har du fundet den rette klinik, skal du bare få det gjort – du vil ikke fortryde!

Virksomhed: Øjenlægernes Center