Bestil studenterkørsel

29. nov 2019

Planlæg den perfekte studenterkørsel

Studenterkørsel er en af de helt store ting for alle nyudklækkede studenter, og det er en ting, man glæder sig til gennem hele sin gymnasietid. Studenterkørsel har eksisteret helt siden 1912, og det er en fast tradition i Danmark, at årets studenter skal ud på deres livs køretur med fest og farver. Men selvom det er en uforglemmelig oplevelse, er det er også en ting, der kræver forberedelse og planlægning. Står du og din klasse og skal til at planlægge jeres studenterkørsel, kan I læse med her og få råd om, hvor man kan bestille studenterkørsel, samt hvad man skal have styr på i planlægningen.

 

Tjek markedet ud

Først og fremmest kan det være en god idé at tjekke markedet ud i jeres nærområde. På den måde danner I jer et overblik over, hvilke forskellige vogne, der er tilgængelige, hvilke datoer I kan leje den, og hvad priserne er de forskellige steder. Der findes mange forskellige udbydere med mange forskellige slags studentervogne, så tag jer god tid til at vælge lige præcis den vogn, I går og drømmer om. Dernæst er det vigtigt at påpege, at mange bestiller studentervogn lang tid forinden. Vil I kunne vælge og vrage er det derfor en god idé at være ude i god tid. E

 

Hav det praktiske i orden

Når I skal vælge, hvilket firma, I vil benytte jer af, er det vigtigt at I har en række ting i orden. Først af alt skal I have en skriftlig kontrakt på jeres studenterkørsel, så aftalen mellem firmaet og jer er helt klar. Derudover er det vigtigt at have sikkerheden i orden. Selvom det er en af de mere kedelige ting ved studenterkørslen, er det ekstremt vigtigt at have på plads, at sikkerheden på vognen er i orden. Når I indtager alkohol og ikke er spændt fast, kan det gå grueligt galt hvis ikke firmaet har taget deres forholdsregler og har helt styr på sikkerheden. Slutteligt kan det være aktuelt at have styr på, hvad der er inkluderet i prisen. Står firmaet for rengøring? Og er der mulighed for at indlægge flere stop undervejs?

 

Spark festen i gang og få en uforglemmelig oplevelse

Når alt det kedelige er på plads, vognen er bestilt og betalt, og huen er på hovedet, er det bare med at nyde turen og fejre 3 års hårdt slid. Det er en uforglemmelig dag, som skal nydes til fulde uden at skulle tage højde for, om sikkerheden er i orden, eller om I skal gøre rent, når I er færdige med turen. Det eneste, I skal tænke på er at passe på hinanden og have det sjovt sammen.