Meningsfuldt arbejdsliv som sosu

17. jul 2019

Står du på uddannelsestærsklen, eller er du kørt død i dit job eller din nuværende uddannelse? De fleste drømmer om at få et meningsfuldt arbejdsliv, hvor de kan lære, udvikle sig professionelt og personligt samt opnå egenskaber, der kan føre dem længere op ad karriere-stigen. At uddanne sig inden for social- og sundhedsverdenen åbner mange forskellige døre, hvor fællesnævneren er et meningsfuldt arbejdsliv med mange muligheder.

 

Drømmer du om at gøre en forskel?

Sosu uddannelserne åbner mange forskellige karrieredøre og uddanner dig specifikt mod bestemte erhverv. Drømmer du om at gøre en forskel i andre menneskers liv kan sosu uddannelserne være den rette karrierevej for dig. Her får du mulighed for at yde professionel pleje og omsorg for borgere, der er aldrende eller syge. Du kan blive en gennemgående person i en borgers liv, og have enorm betydning for borgerens livskvalitet og trivsel.

 

Bliv sosu uddannet over hele landet

Sosu uddannelserne er beliggende over hele landet, herunder i Århus København, Odense og Aalborg, der alle har flere afdelinger fordelt over de forskellige regioner. På foreningen for sosu uddannelserne kan du læse mere om de forskellige sosu uddannelser, der går under titlerne:

  •  Social- og sundhedshjælper
  •  Social- og sundhedsassistent
  • Pædagogisk assistent

 

Hvilke muligheder giver sosu uddannelserne dig?

Sosu uddannelserne åbner mange forskellige døre og giver dig mulighed for at specialisere dig i mange forskellige retninger. Jobmulighederne er mange, når du har færdiggjort en sosu uddannelse, og drømmer du om at specialisere dig yderligere, har du rig mulighed for efteruddannelse både inden for det sundhedsfaglige og pædagogiske felt og i andre retninger. Med andre ord kan du opbygge din drømmekarriere med sosu uddannelsen og blive ved med at udvikle dig og dygtiggøre dig gennem hele din karriere