5 gode burgerbarer i København

08. jul 2019

Skrevet af Camilla Struck

Befinder du dig i det københavnske bybillede, og er du sulten efter en saftig burger – så kan du med fordel læse videre her. København bugner som alle andre storbyer med burgerbarer, og det kan nogle gange være svært at finde et sted, der har den slags burger, som man har en craving for. Følg vores guide her og find frem til den burgerbar, der serverer lige netop den burger, som du godt kunne have.

 

Kvalitetsburgere til en god pris

Hos Jagger Fast Food beliggende på Istedgade 62 får man en utrolig lækker burger til en god pris. Manden bag burgerbaren, Rasmus Oubæk, har forsøgt at lave en fastfood burgermenu, der kvalitetsmæssigt overgår alle fastfoodkæderne, men prismæssigt konkurrer imod dem. Og det må vi sige, at han har gjort ret godt! Deres lækre kvalitetsburgere serveres bedst med en milkshake – eller måske en af deres cocktails eller frozen daiquiri.

 

Simpel og populær burger

Har man tiden, bør man stille sig i kø hos Gasoline Grill på en af deres 5 adresser: Strandgade 95, Vesterport Station, Landgreven 10, Niels Hemmingsens Gade 20 eller Bryggerens Plads 1. Her kan du opleve en ekstraordinær lækker burger – ja, faktisk er Gasoline Grille kåret som et af verdens 27 bedste burgersteder. Burgerbaren går også højt op i at servere en burger udover det sædvanlige, og derfor lukker de hver dag, når de har udsolgt.

 

Flere, små burgere

Har du altid svært ved at beslutte dig for, hvilken burger du vil have? Så har Sliders på Nørrebrogade 1 løsningen. Burgerbaren tilbyder dig nemlig miniburgere, hvor du kan vælge flere forskellige – så du ikke behøver at vælge én burger.

 

En burger med masser af sovs

Guldgrillen med beliggenhed på Nansensgade 35 finder du en moderne burgerbar, der formår at servere de lækreste burgere, der har rigeligt med sovs. Vælg f.eks. deres flæskestegssandwich, som nærmest svømmer i sovs. Burgerbaren har i særdeleshed luret, hvad danskerne gerne vil have – og serverer det smukt på Nansensgade 35. Indehaverne af Guldgrillen laver klassisk dansk grillmad på en nyfortolkende måde – af høj kvalitet og hvor alt er lavet fra bunden.  

En burgerbar med mange muligheder

Hos Cock’s & Cows, som er at finde hele 4 steder i København, spiser man altså bare godt – længere er den ikke. Du kan variere dit burgervalg alt lige fra den klassiske ’Classic Cow’ eller den overdådige ’Zé Brazil’, hvor der er dobbelt op på alt. Burgerbaren serverer et væld af forskellige sides og sauces, så der er masser af muligheder at vælge imellem, når man er på jagt efter en burger.

 

Et lille tip…

…er hvis du ønsker at besøge nogle af de populære steder i København, er det ofte urimeligt svært at få et bord om aftenen. Forsøg derfor så vidt som muligt at besøge de mest populære burgerjoints som f.eks. Gasoline Grill tidligere på dagen, hvis du vil undgå for meget kø.