Forkæl ansigtet efter eksamensperioden

09. aug 2019

En endt eksamenstid skal naturligvis fejres med en ordentlig omgang selvforkælelse. Når man er i eksamensræset, glemmer man – eller tilsidesætter man – ofte sig selv. I en tid, hvor flere og flere går ned med stress, er det vigtigt at koble af. Det har din krop, dit hoved og dit sind behov for. At komme helt ned i gear. Og bare nyde stilheden lidt. Nu er det tid til at slippe den dårlige samvittighed og sætte dig selv forrest i køen. Tag et kig på vores forslag til selvforkælelser og overvej en ekstra gang, om du ikke fortjener lidt stilhed efter stormen.

 

1. Brug en dag i sengen

Nu kan du endelig binge din favoritserie uden at få dårlig samvittighed. Læn dig tilbage og nyd øjeblikket, hvor din største bekymring er, hvornår der kommer flere sæsoner af House of Cards.

 

2. Bestil en tid hos massøren

Få løst op for alle de spændinger, som du har pådraget dig under eksamen. Sidder dine skuldre oppe under ørene? Har du en spændt nakke? Afsted til massøren med dig.

 

3. Giv din hud en opfriskning

De mange timer, du har brugt med hovedet klistret til skærmen, afspejler sig i din hud. Måske har du spist lidt for mange snacks for at holde eksamensgejsten oppe? Det er helt okay – det gør vi alle sammen. Derfor kan det sagtens betale sig at booke en tid til en ansigtsbehandling, så du kan få renset din hud for alt det, den har samlet op over den seneste tid.

 

Få minutter gør en stor forskel

Hvis du ikke har en hel dag, du kan spendere i din seng – eller pengene til hverken massør eller ansigtsbehandling – så husk at der er så meget andet, du kan forkæle dig selv med. Et lækkert måltid, et langt bad eller måske en frisk gåtur? Mulighederne for afstresning er mange. Grib dem.