Få en ny og moderne tandklinik, der kan hjælpe dig som studerende

11. mar 2020

Det er vigtigt, at du som studerende ikke dropper tandlægen. Vi lover dig, at du vil takke dig selv for de regelmæssige besøg hos en tandklinik senere i livet. En tandlæge kan guide dig til, hvordan man som ung studerende holder sine tænder sunde og rene resten af livet. Desuden kan du få både de generelle tjeks, men også kosmetiske behandlinger som f.eks. blegning af tænderne.  

Hvis du er studerende i Odense området, er der masser af tandklinikker, som tilbyder behandlinger af højeste kvalitet. Skynd dig at få kontaktet en dygtig og kompetent tandlæge i Odense området, så du kan få sunde og smukke tænder resten af livet. Hvis du ikke bor i Odense området, frygt ej, der er også masser af dygtige tandlæger i resten af landet, som står klar til at hjælpe dig.  

 

Mange studerende glemmer tandlægen 

Når du er studerende og udeboende, er der sikkert mange ting, du lige pludselig selv skal betale for – herunder tandlæge, som du ellers helt sikkert har vænnet dig til ikke at betale for. Det er dyrt, især som studerende, hvor du ikke længere har særlig meget luft i budgettet. Faktisk har det vist sig, at hver tredje unge dropper at få regelmæssige tjek ved tandlægen, når det nu foregår for egen regning. Det betyder, at mange først kommer, når skaden allerede er sket, og så ender du altså med at ødelægge dine tænder og få dyre tandlægeregninger resten livet. 

 

Få dækket behandlingen som medlem af Danmark 

Husk at du kan få dækket tandlægebehandlingen som medlem af Sygesikring Danmark, og når du er under 25 år, får du endda dækket 100% af dine regelmæssige tjek – så er der altså ingen undskyld for at droppe at tage et smut forbi tandlægen.