Billig bytur i Odense

06. jun 2018

Du kan stadig tage i byen sidst på måneden

Yes. Så er der endelig læseferie, og det betyder byture med shopping, mad og wellness inden eksamenslæsningen for alvor begynder at presse på. Men som studerende får pengene hurtigt ben at gå på, derfor får du her en guide til en komplet bytur med alt hvad det måtte indebære – naturligvis med masser af gode studierabatter, så skulle der også gerne være til en tur mere, når eksamenerne er overstået.

 

Shopping

En god bytur starter typisk ud tidligt på dagen med en gang shopping, og her er Odense bestemt ikke nogen vildmark, for du finder her en masse forskellige butikker, som du kan shoppe amok i. Men hvis det er ved at være sidst på måneden og SU’en, og lønnen så småt er begyndt at løbe op, så kan du tage og besøge forretninger, hvor der enten er udsalg, eller hvor du kan få rabat.  

  • Topshop

Hos Topshop i Magasin, kan du som studerende nyde godt af en studierabat på 10 procent på udvalgte mærker. Du skal blot medbringe dit studiekort og ID, så kan du få tøj til en billig mønt.

  • Rosengårdcentret

Odense byder også på flere indkøbscentre, hvor du får flere butikker at vælge i mellem. Du kan blandt andet besøge Rosengårdcentret, hvor du kan være heldig at finde en butik eller to, som står klar med attraktive udsalg og tilbud.

 

Mad og drikke

Der er ingen tvivl om, at en hel dag med shopping tager hårdt på kræfterne, især hvis I har gået Odenses gader tynd. Derfor kan det være en god ide, at besøge en af de mange cafeer eller restauranter, der er i Odense, hvor I kan få et velfortjent hvil og en bid brød til at komme jer på. Da Odense er en studieby, kan du derfor som studerende finde masser af restauranter og cafeer, hvor du kan få gode studierabatter.

  • Amores Deli

Hos Amores Deli på Vestergade kan du få masser af lækker italiensk mad, og lige nu kan du nyde et tilbud på 50 procent på en tapasboks med dessert til to personer. I deres tapasboks får du blandt andet lufttørret skinke, hummus, tzatziki, salami, feta og tiramisu til dessert. Vær dog opmærksom på, at du skal bestille tapasboksen dagen før.

  • Pool Cafeen

Hvis der er behov for at få slukket tørsten efter en lang dag med shopping, så kan du besøge Pool Cafeen på Skibhusvej, hvor du kan få gode rabatter på blandt andet øl. Som studerende kan du eksempelvis få en halv liter fadøl til 25 kroner og en almindelig flaskeøl til 15 kroner.

Odense byder på masser af restauranter, cafeer og barer, så hvis du hverken er til italiensk delikatesse eller kolde øl, er der altid en andet vandhul i nærheden, hvor I kan få slukket tørsten og stillet sulten.

 

Forkæl kroppen

Hvis eksamensperioden har været ekstra hård mod krop og sjæl, så byder Odense også på flere wellness steder, hvor du kan forkæle både krop og sind.

  • Fair Massage

Hos Fair Massage på Klostervej 20 kan du lige nu få rabat på en ansigtsbehandling, hvor du for sølle 200 kroner får dybderenset huden med blandt andet tang, alger og honning. Så skulle du gerne holde dig ungdommelig, eller i hvert fald se ungdommelig ud, hele vejen igennem dit studie.

  • Holistisk Kurklinik

Skal der mere end en ansigtsbehandling for at gøre dig klar til forårssemestret, så kan du besøge Holistisk Kurklinik på Middelfartvej 115, hvor du for 300 kroner kan få 90 minutters infrarød varmeterapi fordelt over tre behandlinger. Med disse behandlinger vil du blandt andet kunne opnå smertelindring, bedre kondition og en pænere og mere levende hud.  

Listen her giver kun et lille uddrag af de forskellige rabatter, som du kan finde i Odense, og du finder kun endnu flere, hvis du tager et tiltrængt hvil fra bøgerne og går en tur igennem Odense. God jagt.