5 gode gaveønsker

02. jul 2019

Skrevet af Camilla Struck

Som studerende kan pengepungen til tider være ret presset. Der kan være dyre studiebøger, måske en høj husleje i storbyen, og så bruges der altid alt for mange penge på øl og fester med studiekammeraterne. Det kan nogle gange føre til en aftensmad bestående af pasta med ketchup – ikke særligt spændende! Som studerende kan man med fordel gøre studielivet lidt mere luksus ved at ønske sig gaver, der kan gøre dagligdagen lidt sjovere – og lidt bedre. Her kommer 5 gode gaveønsker til den studerende.

 

At få gode oplevelser i gave

Hvis du ønsker dig en oplevelse i gave, er du garanteret gode minder på kontoen senere hen. Her er du ikke nødt til at melde pas, fordi pengene er små. Din oplevelse er allerede betalt, og du kan bare slappe af og nyde det. Uanset om det er et restaurantbesøg, en tur i svømmehallen eller en biograftur, så er det alt værd at ønske sig sjove oplevelser. Dem vil man nødigt gå glip af – heller ikke som studerende.

 

 

Et gavekort til et supermarked

Det bedste ved at være studerende er, når der er andre, der sponsorerer maden. Du kan ønske dig et gavekort til et supermarked, så du kan leve mere luksuriøst. Der er også nogle, der ønsker sig et fyldt køleskab – og princippet er det samme: lækker mad i gode mængder gør den studerende glad i låget.

 

 

En tur i IKEA

Man kan ønske sig en tur i IKEA, hvis man f.eks. mangler et skrivebord at sidde ved til de lange nætter med opgaveskrivning. Du kan ønske dig en tur i IKEA, hvor du også på den måde kan få besøg af familien, transport af dit skrivebord og en billig aftensmad. Du kan også skrive en liste med alt det, du mangler i hverdagen, og ønske dig en IKEA-kurv fyldt med alt det, du har brug for.

 

 

Et godt helbred

Ældre mennesker siger ofte, at det eneste, de ønsker sig, er et godt helbred. Det samme gælder for studerende eller… Hvis økonomien er knap, kan man være fristet til at spare på f.eks. sin ulykkesforsikring eller sit medlemskab af Sygeforsikringen ”danmark”. Her kan du med fordel ønske dig et godt helbred i gave i form af et sponsorat til syge- eller ulykkesforsikring.

 

 

Survival-kits til cyklen, boligen eller lignende

Hvis du er en studerende, der bruger cyklen meget, kan du ønske dig et survival-kit med cykelolie, kædeolie, lygter m.m. Ellers er det enhver studerendes drøm at have et lille håndværker-sæt derhjemme, så man altid kan forsøge at udskifte batterierne i brandalarmen, før man ringer til sin far. Survival-kits af den ene eller den anden slags er altid en god gave.

 

Ønsk dig det, du mangler

Det kan godt være, at regntøj ikke just vækker begejstring, når du tænker over det første gang. Men det vil helt sikkert være en gave, som du får stor glæde af senere. Ønsk dig derfor gaver, som du har brug for i hverdagen – det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Eller køb en af disse gaver - se med her.