02. maj 2019

Gør op med din præstationsangst

Hypnoterapi kan på mange måder være en game-changer, hvis du vil gøre op med din præstationsangst. Hypnoterapi er form mange en brugbar metode til at finde sine indre kvaliteter og styrker. Hvis din hverdag er præget af selvværd og selvtillidsproblematikker, skriveblokeringer, eksamensangst eller stress, kan hypnoterapi være velegnet til at nå dine mål i livet. Det er på ingen måder sjovt at stå med en problemfyldt værdi, så hvorfor ikke i det mindste give det et forsøg?

 

Få slettet dine problemer og ubehag

Hvis du er studerende kan du formentlig nikke genkendende til at sidde med svedige håndflader og hjertebanken inden en fremlæggelse eller eksamen. Det er en helt naturlig reaktion, som mange oplever, og den kan være meget svær at kontrollere. Hvis du føler, at du bruger næsten alt din mentale energi på bekymringer og frygt, taler vi ikke længere blot om almindelig nervøsitet – men derimod om præstationsangst. Den kan afhjælpes med hypnoterapi, som kan være behjælpelig til, at du fremover ikke i lige så høj grad har frygten for at begå fejl i fokus, når du skal præstere. Det er vigtigt, at du tager din præstationsangst alvorligt, da overdrevne bekymringer til præstationer og andre elementer i dit liv i det lange løb kan fremprovokere generaliseret angst, som er en diagnose i sig selv. Tag derfor dine bekymringer alvorligt og vær på forkant med dem for at få overskud og glæde tilbage til hverdagen! Du skal ikke finde dig i, hvis der er noget, som trykker din hverdag.

 

Er jeg overhovedet egnet til hypnoterapi?

Kan jeg overhovedet blive hypnotiseret? Og er det overhovedet sundt for mig? Det er formentligt spørgsmål, du står med, hvis du ikke tidligere har prøvet det før. Det kan også være svært at vurdere om præcis dine problemstillinger, ønsker og behov egner sig til hypnoterapi. Heldigvis er det ikke en beslutning, du skal træffe – det er altid en god idé at kontakte en professionel hypnotisør, som med udgangspunkt i dine problemstillinger kan vurdere, om hypnoterapi er en brugbar og korrekt afhjælpningsmetode for netop dig. Det kan jo være, at hypnoterapi kan vende dine problemstillinger, så hvorfor ikke i det mindste give det et skud?

 

Du har mange muligheder

Find dig ikke i din præstationsangst eller andre bekymringer, for der kan gøres meget for at afhjælpe dem. Hvis du ønsker at gøre op med din præstationsangst eller en anden form for bekymring, bør du derfor ikke tøve med at tage kampen op i dag!