01. maj 2019

Hold semestrets fedeste fest - book underholdning og musik

Er du i spidsen for at arrangere studiets, holdets eller vennegruppens næste fest? Julefrokoster, påskefrokoster og sommerfester samt fester helt uden anledning er - heldigvis - en del af at studere. Er du med til at arrangere den næste store fest, og ønsker du at skabe en uforglemmelig aften, kan du med fordel booke underholdning eller musik til arrangementet.

 

Slip for den irriterende Spotify-kø

Alle kender Spotify-køen… Festens deltagere har i løbet af aftenen tilføjet uendelige mængder af forskellige sange, som kun når at blive spillet halvvejs, inden der bliver skiftet for at komme hurtigere igennem køen. Det er ofte ganske irriterende.

Netop dét undgår du ved at leje en DJ og mobildiskotek eller et band. Live-musik skaber en fed stemning, som sætter gang i fødderne og skaber liv på dansegulvet. Alternativt kan du leje en jukebox, som sikrer, at der ikke springes i køen.

 

Uforglemmelig underholdning bliver festens højdepunkt

Vil du sikre samtaleemnet efter festen, er det altid en god idé at booke underholdning. Du kan f.eks booke en tryllekunstner, en komiker, en hypnotisør eller en bugtaler - kun fantasien sætter grænser. Underholdning fungerer som en super start på enhver fest, og du har ofte mulighed for at finde en særlig type af underholdning, der er vedrørende for lige netop dit studie.

 

 Sådan finder du den rette musik eller underholdning

Vil du gerne have en dygtig DJ, eller er du på udkig efter en hysterisk morsom komiker, kan du med fordel starte din søgen hos InBooking. Her kan du vælge mellem en række forskellige underholdsnings-indslag, ligesom du kan booke musik og dans til enhver lejlighed - også studiefesten. Du kan læse meget mere om deres tilbud om booking af DJ og mobildiskotek her.