Køb kunstige planter - de holder

14. jul 2019

Planter er smukke og stemningsskabende, men er du ikke i besiddelse af grønne fingre, kan de skabe mere stress og frustrationer end glæde. Mens nogle planter er forholdsvis nemme at holde i live, kræver andre en ihærdig indsats og en vilje til at sætte sig ind i pasning og pleje. Kan du knapt nok holde en kaktus i live, kommer en planterig lejlighed hurtigt til at ligne en udtørret regnskov, og så går charmen af det.

 

Kunstige blomster og planter kræver ingen grønne fingre

Som studerende har du nok at se til, så at finde planteguides på nettet, købe den rette gødning og gå og nusse om små, nyplantede Pilea-skud er nok ikke det, der står højest på prioriteringslisten. Vil du gerne have planter i dit hjem, men gider du ikke bruge tid og penge på at passe dem er kunstige blomster og planter svaret. Med kunstige blomster og planter behøver du ikke tænker over skiftevis at stille planterne i sol og skygge, vande den ene én gang i ugen, den anden tre gange i ugen, sprøjte den tredjes blade med en forstøver og tilføre kunstgødning til den fjerde.

 

Undgå kløende øjne og snøftende næse

Udover at være helt og aldeles vedligeholdelsesfrie er kunstige blomster og planter desuden også det mest allergivenlige valg. Døjer du med høfeber, blomsterallergi og lignende behøver du med kunstige blomster og planter ikke at være nervøs for allergisymptomer som kløende øjne, løbende næse og hævet ansigt.

Kunstige blomster og planter holder sig pæne, uden du behøver at pleje og passe dem, og er et billigt alternativ til rigtige planter, da de ikke kan forgå og skal udskiftes. Desuden ligner de ægte blomster og planter til forveksling og kan fås i mange forskellige arter, så du kan få alt fra den populære monstera-plante til små kaktusser og fine orkidéer i dit hjem helt uden at skulle passe dem.