Blomster i hjemmet

15. nov 2016

En frisk buket blomster og en fin grøn plante er med til at skabe liv og glæde i hjemmet. Som Jette fra Boutique Bonica siger: ”Et hjem uden grønne planter og blomster giver efter min mening et koldt miljø”. Hun omgiver sig hver dag med smukke, kunstige blomster, planter og træer, så hun ved, hvilken glæde de grønne planter og blomster skaber. Her kommer hun med 3 grunde til at have blomster og planter i hjemmet.

 

  • Man kommer i bedre humør

”Vi har flere kunder, som kigger ind for at komme i bedre humør. Så går de rundt i butikken i det farveorgie, vi har, og det hjælper”, fortæller Jette.

Hun bliver også selv glad, når hun ser en flot buket, og det er virkelig lækkert med friske blomster eller en grøn plante derhjemme, dog skal de passes og holder kun kort tid. Derfor kan det være en idé at købe kunstige blomster. I dag er det meget svært at se forskel mellem friske og kunstige blomster, da teknikken inden for kunstige blomster er innovativ og mere avanceret. Du kan også få kunstige planter, hvis du ikke er til blomsterbuketter.

 

  • Giver en god energi

Ud over at komme i godt humør af planter og blomster, så skaber det også god energi i hjemmet. I hvert fald hvis man tror på feng shui. Feng shui er en kinesisk filosofi, hvor man skaber harmoni mellem mennesker og deres omgivelser. Her spiller planter en stor rolle, fordi de symboliserer vækst og giver liv.

”Det behøver ikke at være den ægte vare, kunstige blomster giver også god energi”, forklarer Jette, som tilføjer, at det er døde blomster for eksempel tørrede blomster, man skal holde sig fra.

 

  • Brug blomster i indretningen

Har du også lagt mærke til, hvordan mange bruger kaktusser, hængeplanter og grønne planter i deres indretning? Blomster og planter er nemlig ikke blot til pynt på midten af bordet, men kan være en del af indretningen. Stil dem i entreen, på kommoder eller måske på badeværelset, så du bliver i godt humør alle steder i dit hjem.

 

Invester i kunstige blomster

Hvis du elsker blomster, så ved du også, at det er en dyr fornøjelse at forny dem jævnligt. Derfor kan det være en bedre investering at få en kunstig buket. Økonomisk set vil det være et bedre valg i længden, fordi de holder i rigtig mange år.

 

”Man kan jo vælge at få nogle forskellige, så man kan skifte alt efter årstiden”, siger Jette.

 

Er du rigtig dårlig til at passe friske blomster, og ender de tit i skraldespanden? Så er kunstige blomster lige noget for dig. Ingen stress over, at du ikke får dem vandet. Det kræver bare, at du engang imellem kører en støvekost over dem eller blæser dem igennem med en føntørrer. Fungerer perfekt for mig.

 

Sponsoreret indlæg.