04. maj 2019

Yoga giver energi til studierne

Vi har alle brug for et break fra studiet engang imellem… De fleste kender til følelsen af ikke at have overskuddet til at sidde med hovedet begravet ned i lærebogen eller lytte efter til endnu en lang forelæsning. Her er yoga et meget effektivt system til at lette trykket i hverdagen og øge overskuddet. Hvis du endnu ikke har prøvet det, er der massevis af udbydere, der tilbyder yoga for begyndere.

 

Derfor er yoga godt for dig

Yoga er et flere tusinde år gammelt system, som stadig i dag er populært, fordi det både arbejder med krop, sind og ånd. Yoga dækker både over fysiske stillinger såvel som åndedrætsøvelser, meditation og meget andet. Yogastillingerne øger din krops smidighed, øger din fedtforbrænding og sikrer en bedre kropsholdning, fordi yogaens stræk afhjælper dine spændinger. Desuden styrker yoga dine muskler og led, hvilket blot er endnu et win og incitament til at melde sig til den næste yogatime.

 

Find dit indre jeg og gør din hverdag nemmere

Der er lavet massevis af studier, som har til formål at finde frem til, hvad yoga egentlig kan. De har vist, at yoga sænker blodtrykket og styrker knogler og led. Desuden har yoga en positiv påvirkning på dine kognitive- såvel som seksuelle funktioner, og kan afhjælpe angst, stress eller søvnproblemer. Yoga styrker tilmed immunforsvaret, idet yogastillingerne og deres tryk blandt andet påvirker dine indre organer, dit nervesystem og dine kirtler. Gennem arbejdet med åndedrættet får du mulighed for at finde en indre ro, som kan hjælpe dig i hverdagens problemstillinger.

Hvis du savner overskud til studiet eller hverdagens problemstillinger, kan det aldrig skade at tilmelde sig yoga for nybegyndere i dag. Der er rig mulighed for at tilmelde sig yoga for nybegyndere ved København og i mange andre byer rundt omkring i landet.