På udkig efter pizza i København

11. jul 2019

Skrevet af Camilla Struck

Der er et væld af forskellige pizzasteder i København – så mange at det kan være svært at navigere i. Derfor har vi lavet en guide over de bedste pizzasteder i storbyen. Uanset om du er på udkig efter en snasket tømmermændsbekæmpende pizza eller en gourmet-pizza, kan du finde det i vores guide. Der er nemlig noget for enhver smag, så du ved, hvor du kan sætte tænderne i den pizza, du craver. Læs med her for vores anbefalinger.

 

Stenovnsbagte pizzaer – all you can eat and drink

Frankies Pizza Østerbro får man serveret utroligt lækre og sprøde pizzaer til en god pris. Skal man have sparket gang i en festlig stemning, eller fejrer man noget – så er Frankies på Østerbrogade 79 et sikkert valg. Her kan du mæske dig i alt den pizza, vin og alle de drinks, du kan overskue. For en fair pris á 350 kr. kan du spise og drikke løs i 1 ½ time til festlig musik og en venlig betjening.

 

Et ægte BÆST

Hos restauranten BÆST på Nørrebro serverer de en pizza i verdensklasse. Det er anmelderne i hvert fald ikke i tvivl om. Indehaveren af BÆST, Christian Puglisi, er Michelin-kok, hvilket især afspejler sig i pizzaens kvalitet. Vil du udfordre den gængse hawaiipizza, kan du vælge mellem deres 10 pizzaer. Vælg f.eks. deres populære pizza med ramsløg, deres egen salami og mozzarella.

 

Pizza på farten? Intet problem

Hos Forno a Legna på Falkoner Allé 42 finder du et lille, men charmerende pizzaria. Her plejer der at være mange i kø efter lækker pizza. Det er et populært sted blandt andet på grund af deres take-away, så her kan du med fordel få plejet tømmermændene. Pizzaerne er mere traditionelle på Forno a Legna end på f.eks. BÆST – her kan selv de kræsne finde deres favoritpizza på menukortet.

 

Fyld bare mere fyld på – prisen er den samme

Bliver du fanget af et koncept, der indebærer, at du kan fylde ingredienser på din pizza alt efter dit behov, skal du med garanti besøge BEHOV TO GO på Åboulevard 7. Her har du frit slag på alle hylder – bogstaveligt talt. Du vælger alt fra bund til sauce, toppings og ost. Uanset hvor mange toppings du vælger, er prisen fast. Et koncept efter fyldelskerens drømme.

 

Når økologi kan smages

Istedgade 27 ligger Neighborhood serverer de tynde, sprøde pizzaer. Restauranten serverer drinks til de lækre pizzaer, så her kan man snildt bruge mange hyggelige timer. Ovenpå den sprøde bund ligger lækre, økologiske ingredienser, hvor man tydeligt kan smage den gode kvalitet.

 

Vælg pizza efter din smag, tålmodighed og humør

I København er mulighederne så mange, at man nærmest ikke kan komme i nærheden af et overblik over alle de pizzarestauranter, der findes. Derfor har vi udvalgt vores favoritter – dem vi selv ville besøge, hvis vi var på jagt i det københavnske bybillede efter en italiensk storhitter.